Ramzan Kadîrov este grav bolnav: „Kremlinul se confruntă cu o problemă semnificativă” | Aktual24

Data:

Novaya Gazeta a anunțat luni că liderul cecen Ramzan Kadîrov este grav bolnav, suferind de o boală chistică pancreatică, care nu-i lasă nicio speranță de însănătoșire.

„Starea de sănatate a liderului cecen este un motiv de îngrijorare de un an de zile. Faptul că Kadîrov este bolnav a fost negat în mod oficial, în primul rând de el și de anturajul său.

Cu toate acestea, unele lucruri nu pot fi ascunse, și anume schimbările izbitoare din aspectul, comportamentul și programul de lucru al liderului cecen.

Kadîrov este bolnav, iar Kremlinul se confruntă cu o problemă semnificativă: cum să pregătească fără turbulențe cea mai problematică regiune a Rusiei pentru o schimbare de putere care ar putea avea loc foarte curând”, a scris publicația, citată de Pravda Ukraine.

Ziarul a precizat că Kadîrov a fost diagnosticat pentru prima dată cu necroză pancreatică în ianuarie 2019. Atunci, liderul cecen nu a făcut niciun secret din faptul că a fost nevoit să își ia un concediu din cauza faptului că era „temporar inapt pentru muncă”.

Citește și: Au fost prelungite înscrierile pentru Transilvania Pitch Stop și Let’s Go Digital!, proiecte derulate în cadrul festivalului TIFF 2024

În octombrie, Kadîrov a dispărut din ochii publicului, iar canalele ruse de pe Telegram au relatat că starea de sănătate a liderului cecen era precară, posibil din cauza otrăvirii sale.

Ramzan Kadîrov are necroză pancreatică

Starea de sănătate a lui Kadîrov a început să se deterioreze brusc în primăvara anului 2022.

„Chiar și cel mai neatent observator nu ar fi putut să nu observe cum, ca urmare a insuficienței renale și a stagnării fluidelor în plămâni (consecințele bolii de bază), Kadîrov crescuse în dimensiuni de 1,5 ori. Forma abdomenului său a căpătat toate semnele unei ascite pancreatogene; a dezvoltat o îngrozitoare lipsă de aer, avea dificultăți de vorbire, mergea încet și se îmbrăca prea călduros pentru climatul cecen”, precizează ziarul.

Articolul integral, în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: aktual24.ro

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Schimbarea ordinii mondiale. Cine sunt susținătorii Rusiei

Schimbarea ordinii mondiale. Cine sunt susținătorii Rusiei, care direct...

Cine este noul președinte al Iranului, Mohammad Mokhber | Aktual24

Cine este noul președinte al Iranului, Mohammad Mokhber: a...

Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie. Franța a trimis acolo unități de elită | Aktual24

Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie. Parisul a...

Președintele Iranului a murit. Cine i-a locul

UPDATE: Președintele Iranului a murit. Agenţia de știri iraniană...