Au fost prelungite înscrierile pentru Transilvania Pitch Stop și Let’s Go Digital!, proiecte derulate în cadrul festivalului TIFF 2024 | Monitorul de Cluj

Data:

Deadline prelungit pentru înscrierile la Transilvania Pitch Stop și Let’s Go Digital!, proiecte derulate de TIFF 2024.

Transilvania Pitch Stop (TPS) este cea mai amplă platformă dedicată industriei de film la TIFF. Cineaștii din Ucraina, România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Moldova, Grecia, Turcia și Georgia își pot înscrie proiectele la cea de-a zecea ediție a programului internațional de co-producții. Aplicațiile pot fi depuse online până pe 23 aprilie 2024, prin intermediul platformei eventival.eu.

În cadrul programului TPS, juriul va selecta până la 10 proiecte în dezvoltare, aparținând unor cineaști aflați la debut sau la al doilea lungmetraj.

Citește și: Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța

TIFF 2024 se va desfășura între 14 și 24 iunie

Programul va include prezentarea proiectelor în fața potențialilor parteneri și finanțatori (producători, distribuitori, agenți de vânzări, reprezentanți ai fondurilor de film etc.), întâlniri individuale, discuții aplicate pe proiecte, dar și premii în bani și servicii de producție, oferită de un juriu dedicat. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 20 – 21 iunie 2024.

Proiectele se pot afla în diferite stadii de dezvoltare, dar un prim draft de scenariu trebuie să fie disponibil în caz de selecție. Pentru a fi eligibil, fiecare proiect trebuie conceput, încă de la început, ca o coproducție europeană. Totodată, cel puțin 20% din bugetul filmului trebuie să fie asigurat deja. Programul se va desfășura în limba engleză.

Peste 100 de proiecte au fost selectate de-a lungul primelor 10 ediții ale programului Transilvania Pitch Stop (platforma de co-producții și workshop).

Continuarea, în Monitorul de Cluj!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: TIFF

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe astăzi la Alba Iulia | Alba24

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba...

LA NOTTE. O lună Mai cu muzică barocă

LA NOTTE. O lună Mai cu muzică barocă. Ansamblul...

Bookfest 2024. Capitala cărților bune

Bookfest 2024 este capitala cărților bune din 29 mai....

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...