Au fost prelungite înscrierile pentru Transilvania Pitch Stop și Let’s Go Digital!, proiecte derulate în cadrul festivalului TIFF 2024 | Monitorul de Cluj

Data:

Deadline prelungit pentru înscrierile la Transilvania Pitch Stop și Let’s Go Digital!, proiecte derulate de TIFF 2024.

Transilvania Pitch Stop (TPS) este cea mai amplă platformă dedicată industriei de film la TIFF. Cineaștii din Ucraina, România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Moldova, Grecia, Turcia și Georgia își pot înscrie proiectele la cea de-a zecea ediție a programului internațional de co-producții. Aplicațiile pot fi depuse online până pe 23 aprilie 2024, prin intermediul platformei eventival.eu.

În cadrul programului TPS, juriul va selecta până la 10 proiecte în dezvoltare, aparținând unor cineaști aflați la debut sau la al doilea lungmetraj.

Citește și: Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța

TIFF 2024 se va desfășura între 14 și 24 iunie

Programul va include prezentarea proiectelor în fața potențialilor parteneri și finanțatori (producători, distribuitori, agenți de vânzări, reprezentanți ai fondurilor de film etc.), întâlniri individuale, discuții aplicate pe proiecte, dar și premii în bani și servicii de producție, oferită de un juriu dedicat. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 20 – 21 iunie 2024.

Proiectele se pot afla în diferite stadii de dezvoltare, dar un prim draft de scenariu trebuie să fie disponibil în caz de selecție. Pentru a fi eligibil, fiecare proiect trebuie conceput, încă de la început, ca o coproducție europeană. Totodată, cel puțin 20% din bugetul filmului trebuie să fie asigurat deja. Programul se va desfășura în limba engleză.

Peste 100 de proiecte au fost selectate de-a lungul primelor 10 ediții ale programului Transilvania Pitch Stop (platforma de co-producții și workshop).

Continuarea, în Monitorul de Cluj!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: TIFF

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festivalul Euroregional de Teatru | Puterea a Cincea

Festivalul Euroregional de Teatru, ediția a cincisprezecea, este organizat...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...

Viața din Pata Rât pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Viața din Pata Rât pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. „Waste Side Story...