Reacția lui Mircea Geoană după ce cumnatul său a fost dat în urmărire. Ionuț Costea, condamnat definitiv

Data:

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, cumnatul fostului președinte al băncii Exim Bank Ionuț Costea, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru corupție, a reacționat după ce Costea a fost dat în urmărire pentru executarea pedepsei, relatează Digi24.ro.

Citește și: Parlamentul European a făcut încă un pas important spre eliminarea barierei ce împiedică femeile să avanseze pe scara ierarhică

„Chiar și în momente complicate, valorile democratice trebuie să primeze. Fără excepție, deciziile judecătorești trebuie respectate și duse la îndeplinire. Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru deciziile luate. Eu și Mihaela vom continua să fim alături de nepoții noștri și să le oferim sprijinul de care au nevoie în aceste momente grele”, a transmis sâmbătă Mircea Geoană.

Ionuț Costea, care nu s-a predat și nu a fost găsit la domiciliu, a fost dat în urmărire vineri, după condamnarea primită în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti – Constanţa.

„Împotriva celui în cauză, Tribunalul Bucuresti a emis la data de 26.05.2023 un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în forma complicităţii”, este anunţul postat pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica „Persoane urmărite”. 

De ce a fost condamnat Ionuț Costea

Fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu a fost condamnat definitiv la 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul reabilitării căii ferate București-Constanța. Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, a fost condamnat la 6 ani. Pentru Cristian Boureanu faptele s-au prescris.

Fostul ministru Sebastian Vlădescu s-a predat la Secția 6 de Poliție și urmează să fie încarcerat.

SURSA FOTO: Facebook / Mircea Geoană

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...

Ce rute recomandă poliția șoferilor pentru a evita aglomerația

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în...