Românca plecată la facultate în SUA în timpul pandemiei, care a ajuns să fie dorită de Microsoft

Data:

Românca plecată la facultate în SUA în timpul pandemiei: Denisa Stan este studentă în anul 4 la Wagner College în New York. A plecat la facultate în 2020, în mijlocul pandemiei, după ce foarte multă lume nu i-a dat nici o șansă, scrie Punctuldefierbere.ro.

A „rezistat” 4 ani, într-un loc plin de oportunități. A terminat facultatea summa cum laude, cu o dublă specializare în Computer science și Finanțe.

La vară, va lucra ca product manager la Microsoft, ofertă pe care a primit-o în urmă a două internship-uri, în ultimele două veri.

Îi place să fie mereu ocupată și să descopere locuri noi. Multă lume îi zice că are prea multă energie pentru cei 1,54 m ai săi. Crede cu tărie în legea boomerangului și în faptul că atragem conform acțiunilor noastre.

Daniela Bordei: Sunt atât de mulți oameni minunați și atât de mulți oameni speciali pe care am avut șansa să îi cunosc în anii ăștia în care am lucrat cu tinerii. Aș vrea să vi-i scot la lumină și să vi-i prezint, să le aflați poveștile. Niște povești fabuloase și, prin ele, prin poveștile lor, să îi cunoașteți pe acești oameni extraordinari cu care am avut bucuria și am fost onorată să lucrez. Astăzi vorbim cu Denisa Stan, un copil pe care l-am cunoscut cu patru ani în urmă și cu care am parcurs drumul de la liceu la facultate. Bună, Denisa! Spune-ne câteva lucruri despre tine.

Denisa Stan: Bună, Daniela! Îți mulțumesc în primul rând pentru că mi-ai dat această oportunitate de a îmi face cunoscută povestea și de a arăta că se poate în orice fel de situație. Povestea mea a început în clasa a XI-a, când am venit la tine foarte timidă și m-am așezat pe canapea, foarte nehotărâtă de ce vreau să fac pe viitor. Îți spusesem niște idei legate de Europa, nesigure. Îmi aduc foarte bine aminte că mi-ai spus <<Tu trebuie să mergi în America>>. Și de acolo a început, practic, totul. Ne- am apucat să lucrăm pentru examene, am scris eseuri, am trimis toate aplicațiile și partea cea mai interesantă a fost că tu ai fost una dintre singurele persoane care a crezut în mine pe tot parcursul acestui proces și m-a încurajat. De fiecare dată când mai cădeam, mă prindea o mânuță să mă ridice. Am intrat la facultate cu o bursă care acoperă toată taxa de școlarizare și o parte din cazare și masă, iar de acolo am știut exact că scopul pentru care plec în America este să mă dezvolt și să devin practic un adult. Pentru că am plecat la facultate. Un copil răsfățat, crescut de bunici, căreia i s-a dat aproape totul. Am continuat cu diverse oportunități în campus și am ajuns în anul IV.

Citește interviul integral, în Punctuldefierbere.ro

Citește și: Raport al serviciilor secrete americane: care sunt provocările de securitate pentru SUA și Europa

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Punctuldefierbere.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...