S-a lansat Comunitatea Liberală 1848, grup de acțiune pentru a strânge energiile liberalismului modernizator

Data:

S-a lansat Comunitatea Liberală 1848. Comunitatea Liberală 1848 este un spațiu de idei, agoră publică și grup de acțiune pentru a strânge energiile liberalismului modernizator. 

De ce acum? Pentru că e timpul să strângem rândurile. Cum? Alături de tine. Pentru că la Comunitatea Liberală 1848, vom face lucrurile puțin diferit.

  • Vei răsfoi articolele noastre ”în tihnă” sau ”pe drum” – indiferent că ești în metrou, în pauza de masă sau lecturezi înainte de culcare
  • Vei reveni pe platformă pentru a citi noi scrieri are celor care ne sunt alături recurent, noi le spunem ”de permanență”: Sorin Ioniță, Bogdan Murgescu, Cristian Pîrvulescu, Cristian Preda, Andrei Ursu și Mihai Cernea.
  • Vei fi ghidat de ilustrații ”altfel”: îți vei selecta lectura nu doar în funcție de titlu și autor, ci poate și cu un gram de curiozitate stârnit de grafica specială de pe întreg site-ul: ilustrații realizate fie prin intermediul inteligenței artificiale (Midjourney), fie pornite de la zero și construite de noi, echipa Comunitatea Liberală 1848.
  • Vei regăsi pe platforma noastră nu doar articole și analize detaliate, cât și recomandări, mai mult sau mai puțin intelectualede la filme, piese de teatru și evenimente, la cărți sau articole ce ne-au atras atenția, jocuri și noi descoperiri în lumea digitală.
  • Și nu în ultimul rând, vei face parte dintr-o comunitate. Cine face parte din Comunitatea Liberală 1848? Redacția,  autorii permanenți și contributorii ocazionali. Poți face parte și tu. Trimite-ne propunerea ta de text la redacția@comunitatealiberală.ro

Acest proiect a fost realizat de către asociația O Țară ca Afară, cu sprijinul financiar al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate România. Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate nu este responsabilă pentru conținutul materialului. Opiniile exprimate sunt exclusiv ale autorului. Acestea nu le reflectă obligatoriu pe cele ale Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate”, anunță autorii. Mai multe, AICI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi conduc guverne”

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi...

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei și ce avere au. A început campania electorală

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei: Biroul Electoral al...

Cozmin Guşă și candidatura la Preşedinţia României | Puterea a Cincea

Cozmin Guşă și candidatura la Preşedinţia României. Controversatul politician...