Scandalul dispozitivelor de la cadavre – medicul Tesloianu, ținut în arest de judecători

Data:

Medicul Dan Tesloianu rămâne după gratii. Curtea de Apel din capitală a admis contestația procurorilor împotriva deciziei de joi a Tribunalului București de a-l plasa pe Tesloianu în arest la domiciliu. 

Ca urmare, Tesloianu va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, până pe 18 mai inclusiv. Medicul Dan Tesloianu a fost arestat preventiv în februarie, fiind acuzat de săvârșirea a 238 de fapte de abuz în serviciu, ca și de complicitate la continuarea executării lcurărilor după dispunerea opririi acestora și luare de mită. El ar fi coordonat refolosirea a 238 de dispozitive cardiace prelevate din cadavre sau de origine necunoscută.

Citește și Detalii cutremurătoare din ancheta dr. Tesloianu – documente falsificate, pacienţi mulşi de bani la clinica medicului, implanturi nejustificate

O mare parte dintre intervențiile de introducere a dispozitivelor nu erau necesare, echipa coordonată de Tesloianu consemnând diagnostice fictive sau recomandând medicamente care provocau reacții de natură a conduce la simptomele care ar fi impus implantarea, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...