VIDEO Sindicatul Polițiștilor îi cere demisia procurorului Daniel Horodniceanu, pentru că s-a răstit la agenții care l-au oprit în trafic

Data:

Fost șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, în prezent vicepreședinte CSM, a fost oprit zilele trecute de polițiști, când circula cu mașina printr-o comună, iar dialogul acestuia cu agenții, în care se arată deranjat de faptul că a fost oprit, apare într-o înregistrare video publicată de jurnalist.ro.

Horodniceanu a declarat că s-a aflat „într-o situație provocată”, dar regretă reacția pe care a avut-o.

YouTube video

„Lupul paznic la oi! Înțeleaptă vorbă a românului!

Astăzi a apărut în media o filmare în care domnul Horodniceanu, fostul prim-procuror al DIICOT, actualmente vicepreședinte al CSM , a mai demonstrat încă o dată că în România, articolul 16 din Constitutie este scris doar pentru fraierimea care, nu-i așa, trebuie să se conformeze și să respecte legea, lege pe care politicienii in general, iată că și magistrații, o ignoră, ba chiar încearcă prin atitudine să intimideze polițistii care, culmea, nu fac decât să aplice legea!” se precizează în comunicatul transmis de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual – SNPPC, din Ministerul Afacerilor Interne.

Citește și Cum răspunde procurorul Horodniceanu, după ce a încercat să intimideze un polițist rutier

Vicepreședintele CSM le reproșează polițiștilor că l-au oprit în trafic, spunându-le, între altele: „Nu mă cunoașteți?”, „Nu știți cu cine vorbiți”, „Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului”, „Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crimă organizată a țării”, „Eu sunt în măsură să fac orice”, „Eu am vorbit cu ministrul Oprea în 2016 și dumneavoastră ați luat sporul de 15%”.

SNPPC transmite că Daniel Horodniceanu trebuie să demisioneze din funcția de vicepreședinte al CSM.

Daniel Horodniceanu. Foto: Agerpres

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil, susține Asociaţia Forumul Judecătorilor din România

Sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil, arată Asociaţia...