Târg de adopții canine la Craiova | Oltenia Live

Data:

spot_img

Târg de adopții canine la Craiova. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2024, în zona Debarcader din Parcul „Nicolae Romanescu”, în intervalul orar 10:00-14:00. Târgul este organizat de Salubritate Craiova, prin Centrul de Adopții Canine Craiova.

Astfel, o parte dintre cățelușii aflați în Adăpostul canin Craiova vor fi prezentați craiovenilor, care sunt invitați să îi cunoască, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață.

„Considerăm că au tot potențialul de a fi adoptați”

„Cererea de a organiza astfel de târguri este din ce în ce mai mare, astfel că venim în fața craiovenilor cu un nou târg de adopții canine, un prilej deosebit pentru cetățeni să ne cunoască, atât pe noi, cât și pe câinii pe care îi avem cazați în adăpost.

Sperăm să scriem din nou povești frumoase între oameni și acești câini minunați, care considerăm că au tot potențialul de a fi adoptați, având în vedere cum pot schimba viața oamenilor și locul care le va deveni casă.

Citește și: Allianz-Țiriac Asigurări se alătură Fundației Metropolis cu o sponsorizare de 1 milion de euro pentru construcția celei mai mari clinici de psihiatrie pediatrică

Site-ul nostru oficial, www.adapostcanincraiova.ro, este în continuare la dispoziția cetățenilor, unde ei pot găsi imagini și informații actualizate zilnic despre câinii din adăpost, astfel încât procesul de adopție să fie mult mai simplu și mai prietenos”, a declarat directorul Salubritate Craiova, Mihai Butari.

Ulterior adopției, care este gratuită și se face în baza cărții de identitate, datele noului stăpân și ale câinelui adoptat vor fi trecute în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân).

Continuarea în Oltenia Live

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Drumuri județene modernizate pentru legătura la autostrada Curtea de Argeș-Râmnicu-Vâlcea | Argeșul Online

Consiliul Județean Argeș a adoptat, ieri, trei hotărâri menite...

Experiență unică pentru tineri din șapte județe, în Tabăra Militară Airsoft Agafton | Monitorul de Botoșani

Tabăra Militară Airsoft Agafton oferă tinerilor o experiență unică,...

SculptFest, la a treia ediție. Ateliere, concerte și activități outdoor | Ebihoreanul.ro

Vineri începe cea de-a treia ediție a SculptFest (26-28...

Maternitatea „Elena Doamna”: spital fără pacienți, dar cu medici bogați din cabinetele private | Reporter de Iași

Trucurile contabile ascund dezastrul financiar de la Maternitatea „Elena...