Teatrul constănțean: Spectacole în premieră și reluări ale unor reprezentații de succes, programate pentru toată luna mai

Data:

Teatrul de Stat Constanța pregătește o serie de spectacole pentru luna mai, care va marca încheierea stagiunii teatrale 2022-2023, transmite instituția într-un comunicat de presă. 

Deplasările încep de vineri, 5 mai, prin participarea la festivalul studențesc de teatru UNSCENE de la Miercurea Ciuc cu spectacolul “Trilogia belgrădeană”, o coproducție a TSC și a Facultății de Arte a Universității Ovidius. Spectacolul de Biljana Srbljanović este regizat de Erwin Șimșensohn și nu a avut încă premiera oficială.

Citește și: Curs de Guvernare: Piața muncii – ”decrețeii” intră în anticamera pensiei. Gradul de ocupare în România policrizei

Constănțenii pot vedea gratuit noul spectacol miercuri, 3 mai, de la ora 18:00 la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, precum și la data de 10 mai, de la ora 19:00, adaugă TSC.

Joi și vineri, de la ora 19:00, TSC va găzdui, în calitate de partener, spectacolul “Komorobei. Lumina care se filtrează printre copaci”, produs de de Vanner Collective în baza unui concept de Denisa Nicolae și Liviu Romanescu și a unui text de Raluca Mănescu.

Continuare în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Teatrul de Stat Constanța)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...