Un angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de prostituţie

Data:

spot_img

Un angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de prostituţie. Acuzațiile au fost făcute de Vişinel Bălan, fost vicepreşedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA).

Ministerul Familiei şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie au anunţat, miercuri, că trimit Corpul de Control la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4.

Aceasta, după ce Vişinel Bălan, fost vicepreşedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA), a reclamat existenţa unei reţele de prostituţie în Sectorul 4, care ar fi condusă de un angajat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  (DGASPC).

Citește și: Curtea de Apel București a admis solicitarea IICCMER în dosarul privind victimele-copii din căminul-spital de la Siret

Se trimite Corpul de Control

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o serie de suspiciuni privind presupuse fapte ilegale în care ar fi implicaţi minori aflaţi sub supravegherea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 (DGASPC).

În virtutea transparenţei şi a dreptului opiniei publice la o informare corectă, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie face următoarele precizări:

La cererea Primăriei Sectorului 4, în subordinea căreia funcţionează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Rareş-Petru Achiriloaie.

Citește și: Românca închisă în China se stinge în indiferența autorităților române. „Cum să rămâi indiferent știind că i-au căzut dinții din gură din pricina inaniției?”

Vor dispune trimiterea echipelor Corp de Control la DGASPC Sector 4, în vederea verificării modului în care au fost respectate procedurile şi prevederile legale în domeniul protecţiei drepturilor copilului”, a transmis Ministerul Familiei într-un comunicat.

Din acţiunea de control vor face parte reprezentaţi ai Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie.

Continuarea în The Epoch Times-Romania

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: bixabay.com / Anemone123 )

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Eurobarometrul corupției 2024. România stă cel mai prost dintre statele UE | Aktual24

Comisia Europeană a dat publicității Eurobarometrul corupției pe 2024....

Cum urmărea spionul Caraman criticii comunismului și de ce a fost declarat colaborator al Securității

Mihail Caraman, cu numele de serviciu „Mihai Neagu” și...

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. A fost emis mesaj RO-ALERT

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un incendiu a izbucnit...