Un bărbat a fost lovit de o mașină de poliție în noaptea de Revelion

Data:

Un bărbat a fost rănit după ce a fost lovit în plin de o mașină de Poliție, la Constanța, unde victima traversa strada, în noaptea de Revelion, în timp ce erau trase artificii.

După accident, mai multe persoane s-au năpustit asupra unuia dintre polițiști, iar acesta a scos pistolul pentru a-i soma. Poliția Județeană Constanța a anunțat marți că verifica modul în care a acţionat poliţistul.

Accidentul a avut loc puțin după miezul nopții, în noaptea de Revelion, pe o stradă pe care erau trase artificii, unde o mașină de Poliție lovește în plin un bărbat care traversa strada.

Citește și: Bilanț. Timișoara a strălucit în 2023. Ce rămâne după Capitala Culturală a Europei

Poliția Județeană Constanța a transmis, luni, că accidentul provocat de un poliţist s-a produs în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 30 de metri, iar pietonul, în vârstă de 41 de ani, se afla pe mijlocul drumului.

Sursa citată a precizat că echipajul de poliţie se afla în timpul executării serviciului şi nu avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Citește și: Un copil de șase ani a fost transportat la Spitalul „Marie Curie” din București după ce o petardă i-a explodat în mâna

„Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă şi vizibilitate sub 30 de metri. Poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest şi cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţa a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, au mai transmis poliţiştii, precizând că a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

După accident, mai multe persoane s-au năpustit asupra unuia dintre polițiști, iar acesta a scos pistolul pentru a-i soma, fiind nevoie de intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a jandarmilor.

Mai multe în HotNews


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...