Un brăilean de 25 de ani a murit după s-a răsturnat cu mașina furată de la un prieten

Data:

Un brăilean de 25 de ani a murit după s-a răsturnat cu mașina furată de la un prieten. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe drumul național 2B, în zona localității Făurei-Sat, la limita cu județul Buzău. Acesta s-a răsturnat cu mașina pe câmp, unde a și fost găsit fără suflare.

Potrivit datelor preliminare, șoferul de 25 de ani, cu domiciliul în municipiul Brăila, se afla în vizită la un prieten din Buzău. La un moment dat, i-ar fi furat prietenului cheile de la mașină și ar fi plecat, la volan, spre Brăila. 

Pe drum, după ce a intrat în județul Brăila, între limita cu județul Buzău și localitatea brăileană Făurei-Sat, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe câmp.

Citește și: Poliția, între pensii speciale și mii de salarii mizere

Un alt participant la trafic a sunat, în jurul orei 21:40, la 112, sesizând faptul că o mașină este răsturnată în afara părții carosabile. Polițiștii sunt cei care au găsit cadavrul șoferului.

„Era pe câmp, aruncat din mașină, la ceva distanță. Nu s-a mai putut face nimic. Au venit cu ambulanța, dar era mort. Spunea un șofer că avea o viteză foarte foarte mare”, ne-a declarat unul dintre șoferii care au oprit în zonă.

Articolul integral în De Brăila!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: debraila.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Oradea va avea o pădure urbană | Bihoreanul

Oradea va avea o pădure urbană, amenajările se vor...

Burse pentru studenții care ajută elevii să se pregătească pentru BAC | Ziarul de Iași

Burse pentru studenții care ajută elevii să se pregătească...

Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe Iași-Voinești | Reporter de Iași

Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe...