Un cunoscut oligarh rus a propus reducerea forțelor de securitate din Rusia pentru a relansa economia afectată de sancțiunile internaționale

Data:

Omul de afaceri Oleg Deripaska, unul dintre cei mai puternici oligarhi ruși, a propus înjumătățirea aparatului de stat din Rusia, precum și „reducerea” de trei până la cinci ori a forțelor de ordine și a agențiilor de aplicare a legii, transmite publicația economică Kommersant, citată de G4 Media.

Vorbind despre aparatul de stat, domnul Deripaska s-a întrebat despre necesitatea acestuia. „De ce există atâția funcționari și atâtea companii de stat? Trebuie înjumătățit. Trebuie lăsate 100 de mașini de serviciu în toată țara”, a spus Oleg Deripaska.

El a vorbit și despre poliție și alte structuri de forță, spunând că armata și marina sunt singura fortăreață de apărare a țării.

„Este necesar să reducem această componentă de neînțeles a forței și aplicării legii de trei până la cinci ori. Lăsați armata și marina, deoarece aceasta este singura fortăreață”, a spus omul de afaceri.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Chipul unei femei de Neanderthal, reconstiuit de savanți | Aktual24

Chipul unei femei de Neanderthal, reconstituit de savanți, pe...

China – Rusia, o nouă axă revizionistă? | Revista22

China - Rusia, o nouă axă revizionistă? Washingtonul a...

Rusia a folosit arme chimice în Ucraina, încălcând regulile internaționale

Rusia a folosit arme chimice în Ucraina, încălcând regulile...

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul ilegal din Ucraina | Aktual24

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul...