Unui clujean care a căzut cu bicicleta i s-a făcut dosar penal pentru autovătămare

Data:

Un clujean care a căzut cu bicicleta pe o stradă din municipiu a povestit pe rețelele de socializare „aventura” care a urmat după ce s-a prezentat la spital.

Un clujean a povestit pe rețelele de socializare pățania avută după ce a căzut cu bicicleta pe o stradă din municipiu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru autovătămare în cazul acestuia, deși era singurul implicat în accident. George Mosoia a redat firul evenimentelor într-o postare pe Facebook, de la momentul când a căzut cu bicicleta pe o stradă din Cluj, până când a ajuns în situația de a declarații pentru deschiderea unui dosar penal de autovătămare.

„Dosar penal pentru autovătămare pentru că am căzut cu bicicleta pe drumurile publice. Există așa ceva? Ieri am căzut cu bicicleta. Pentru că o mâna nu îmi arăta foarte bine, am mers la Ortopedie. În urma investigațiilor, am aflat ca e vorba doar de o contuzie (una urâtă și dureroasă, dar măcar nu e ruptă mâna) ce are nevoie de odihnă și ceva tratament.

La sfârșitul investigației medicale, medicul îmi spune că sunt obligați să anunțe poliția, având în vedere că s-a întâmplat pe drumurile publice, deși am zis că nu a fost o coliziune cu cineva/ ceva. Găsesc firesc, pentru ca aș fi putut fi băut/drogat (nu e cazul meu, dar exista posibilitatea). (Monitorul de Cluj)

FOTO: Depositphotos.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...