Viceprimarul Craiovei Aurelia Filip, acuzat că a intervenit abuziv la o regie din subordinea municipalității

Data:

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova vrea să-și modifice organigrama. Mai multe posturi TESA urmează să fie transformate sau desființate, ”pentru eficientizarea activităţilor” și ”pentru a putea răspunde exigenţelor privind administrarea domeniului public, a gestionării zonelor verzi ale oraşului, precum şi a celorlalte activităţi ale regiei”. Cel puțin, așa motivează conducerea.

De altfel, un întreg compartiment, cel de Marketing și Vânzări, urmează să fie desființat, deși a fost creat în urmă cu doar un an. În orice caz, nici nu apucă să se usuce cerneala pe o organigramă că, gata, e iar schimbată. Așa se face că ba posturile muncitorilor se transformă când în unele pentru specialiști, când invers: nu mai e nevoie de inginer, ci de jurist, nu mai e nevoie de jurist, ci de muncitor, ba tehnicianul îi ia locul muncitorului, iar muncitorul inginerului.

Ce e diferit în Organigrama din 2023 față de cele anterioare? La prima vedere, nu mare lucru. Haosul e același. Însă, o interpelare transmisă consilierilor locali zilele acestea relevă faptul că, cel puțin unele dintre posturi, sunt ca niște mingi de ping-pong cu care se joacă stăpânirea. Iar acuzațiile nu vin de la un oarecare, ci de la un fost consilier local PSD. Soția sa e gata să fie debarcată de pe un post din cadrul Regiei, pentru că viceprimarul Aurelia Filip pur și simplu nu ar plăcea-o.

Continuarea în Stiricraiova.ro

Citește și: DEZBATERE Ce nu merge în sistemul doctoratelor românești (II)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.