VIDEO Covidul nu există sau e un simplu guturai? Ce spun medicii despre asta?

Data:

România era joi pe locul IV în Europa într-un clasament după numărul de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Eram depășiți doar de Rusia cu 6248 de noi cazuri, Spania cu 1361 şi Ucraina cu 848. Cu toate acesta, mai sunt încă români care susţin că virusul nu există sau că nu este o afecțiune mai gravă decât o simplă răceală sau un guturai…

În aceste condiţii, doctorul Tudor Toma, pneumolog la spitalul din Marea Britanie unde a fost depistat primul caz de Covid, şi medicul epidemiolog Daniela Florina Marcoci vin cu noi explicaţii despre boală, efectele ei, problema asimptomaticilor, precum şi sfaturi pentru autorităţi şi populaţie.

„Nu e vorba de o simpla gripă. Este o afecţiune cu totul nouă pentru noi. Noi, medicii din spital, am fost efectiv înspăimântaţi de ce am văzut când au început să vină pacienţii. Veneau tineri care nu avea comorbidităţi. Nu exista niciun motiv ca starea lor să se agraveze. Și totuşi se agrava. Pacienţi de 30-40 de ani ajungeau efectiv să fie ventilaţi. Mortalitatea, odată ce un pacient a ajuns pe ventilator, e de 50-60%” a explicat doctorul Toma.

Despre redacția informală #CovRoMd

Rețeaua informală #CovRoMd cuprinde 27 de publicații de nivel local, regional, național, reprezentate de PressHub: Express de Banat (Caraș-Severin, Timiș), Mesagerul de Sibiu (Sibiu), Monitorul de Cluj (Cluj), Alba24.ro(Alba, Cluj, Hunedoara, Maramureș, Sibiu, Timiș), Gazeta de Dimineață (Hunedoara), Argeșul Online (Argeș), Epoch Times Romania (național),Monitorul de Botoșani (Botoșani), Oradea Press (Bihor), eBihoreanul(Bihor), Átlátszó Erdély (Harghita, Covasna, Cluj, Bihor, Satu Mare, Mureș), Revista 22 (national level), Zi de Zi (Mureș), Jurnalul Văii Jiului (Hunedoara), Arad24.net (Arad), Banatul Azi (Timiș, Arad, Caraș-Severin), inRoman.ro (Neamț), Resita.ro(Caraș-Severin), Liber în Teleorman (Teleorman), Info Sud-Est(Tulcea, Constanța), Jurnalul de Argeș (Argeș), Crișana (Bihor), Transilvania Reporter (Bistrița-Năsăud, Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj), Gazeta de Sud (Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt), Viața Liberă (Galați), Ziarul de Iași (Iași) și Vrancea24 (Vrancea). 

La nivel european, rețeaua include partenerul EURACTIV.ro (parte a rețelei pan-europene EURACTIV, prezentă în 14 țări, cu sediul central la Bruxelles), la nivelul Republicii Moldova, report.md, și, la nivelul unei comunități de 5,6M de utilizatori în România și 1M în diaspora românească, HotNews.ro, prin platforma de dezbateri interactive, LIVE VIDEO #deladistanță.

Secțiunea pentru atașamente
spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziţii DNA într-un dosar privind fraude cu terenuri ale statului

Percheziţii DNA într-un dosar privind fraude cu terenuri ale...

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reținută

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu...