VIDEO Doi soți români au murit în Grecia, într-un accident pe autostradă. Copiii au ajuns la spital

Data:

VIDEO Doi soți români au murit în Grecia, într-un accident pe autostradă. Copiii au ajuns la spital. Publicațiile media din Grecia au transmis că un accident teribil a avut loc pe autostrada Salonic-Serres, în care doi români, soț și soție, au murit, iar doi copii au devenit orfani.

YouTube video

„O tragedie familială de necrezut s-a desfășurat miercuri la prânz pe Autostrada Națională Salonic-Serron, într-un grav accident de circulație în care au fost implicate o mașină și un camion. Un autoturism cu numere de înmatriculare românești, în care se deplasa o familie de patru persoane, a intrat în coliziune cu un camion la kilometrul 18 Salonic – Serres. Cei doi părinți, în vârstă de 48 și 45 de ani, au murit în coliziune, în timp ce cei doi copii minori ai lor, de 7 și 10 ani, au fost grav răniți”, a scris publicația thestival.gr.

Citește și Germania, pe cale să aprobe legalizarea canabisului în scop recreațional

Unele publicații românești au menționat că mașina avea numere de înmatriculare din Cluj, însă nu am reușit să confirmăm încă acest lucru. Copiii sunt internați la spitalul din Salonic. Băiatul de 10 ani a fost rănit grav și se află la clinica de chirurgie a spitalului, însă fratele său de 7 ani nu a suferit răni grave. (Monitorul de Cluj)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Șeful contraspionajului polonez avertizează asupra unei potențiale invazii rusești | Aktual24

Șeful contraspionajului polonez avertizează asupra unei potențiale invazii rusești...

Vizita strategică a președintelui Xi Jinping în Serbia | Curierul Național

Vizita „strategică” a președintelui Xi Jinping în Serbia. Liderul...

Dispozitiv de ascultare găsit la ședința cu premierul Tusk | Aktual24

Dispozitiv de ascultare găsit la ședința la care urma...