Aktual24: Ciolacu a trimis Corpul de Control la instituția care i-a retras certificatul de revoluționar

Data:

Ciolacu a trimis Corpul de Control la instituția care i-a retras certificatul de revoluționar, respectiv Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor. Informația apare într-un material realizat de echipa „România, te iubesc” pentru postul Pro TV.

În material este dezvăluită mafia care a permis ca mii de pretinși revoluționari să încaseze sume uriașe de-a lungul anilor în baza certificatelor.

SSPR a îndrăznit, în urmă cu șase luni, să îi retragă certificatul „revoluționarului” Marcel Ciolacu.

Citește și: Ciolacu minte că nu a găsit documentele PNRR. Oamenii lui gestionează o structură care implementează și monitorizează planul

„El trebuia să aibă activitatea revoluționară până pe 22 decembrie ora 12:10. Pentru că legiutorul a stabilit că atunci a fugit dictatorul. Ce trebuia în intervalul asta?

Să ocupe și să apere clădirea consiliului județean din orașul Buzău. Că vorbim de dânsul, acum. Nu a fost. Dar i s-a dat. Deci omul clar nu îndeplinește condițiile”, a declarat un funcționar al SSPR pentru Pro TV.

După ce i-a fost retras certificatul, Ciolacu a declarat nervos că aceasta este dovada că „suntem într-un stat democrat și avem un stat de drept”.

Însă, la scurt timp, conducerea SSPR s-a trezit pe cap cu Corpul de Control al Guvernului, trimis de Ciolacu.

„Ne desființează ăștia. Până în ianuarie, când e termenul lui Ciolacu, ne desființează pentru că este măreața lege cu reforma administrativă. Noi suntem sub 50 și au tot interesul să ne desființeze ca să nu mai meargă nimeni la Ciolacu la proces. Suntem într-o situație delicată”, a explicat funcționarul de la SSPR.

Citește și: Vlad Viski: Vor fi patru runde de alegeri, iar agenda electoratului progresist nu va fi reprezentată de partidele mari

Pro TV a solicitat Guvernului României un interviu cu premierul Ciolacu și informații despre scopul controlului. Nu a primit niciun răspuns.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Secţie de votare amenajată într-o casă particulară, în Alba

Secţie de votare amenajată într-o casă particulară, într-un sat...

Dosar penal după ce nuntașii din Buzescu au blocat circulația | Aktual24

Nuntașii din Buzescu au blocat circulația în localitate și...