Aktual24: iPhone 15 nu are succes în China, cea mai mare piață din lume

Data:

iPhone 15 nu are succes în China, anunță Business Insider, citând numeroase postări de pe rețelele de socializare din această țară.

Vânzările iPhone 15 în China în luna lansării sale au fost cu 6% mai mici decât cele ale iPhone 14 în aceeași perioadă a anului trecut, a relatat luni Bloomberg, citând date ale companiei de cercetare de piață GfK.

Postările care discută despre iPhone 15 au atras peste 100 de milioane de vizualizări pe Weibo, versiunea chineză a X.

Citește și: Procurorii din CSM au respins raportul în cazul procurorului Ardelean, acuzat că „nu s-a opus ideii de a se încerca o șantajare a președintelui CSM”

În timp ce unii au criticat prețul ridicat al smartphone-ului și lipsa de caracteristici noi în comparație cu produsele rivale, alții l-au comparat cu concurența locală – cum ar fi noul smartphone Mate 60 Pro al rivalului autohton Huawei, lansat cu câteva săptămâni înaintea iPhone 15 și considerat deja un mare succes.

„Nu este vorba de faptul că Huawei este superior, ci de faptul că Apple este inferior. Dacă ai fi în locul tău, ai face upgrade la iPhone 15 doar pentru a avea încărcare USB C?”, se arată într-o postare pe Weibo.

O altă persoană a scris: „În afară de software-ul Apple, tot restul este mai prost. Prețurile lor sunt mult mai mari. Acum, Huawei, Xiaomi și Oppo sunt la fel de bune, dacă nu chiar mai bune decât Apple”.

Citește și: Toamna ca vara. Cum s-au schimbat anotimpurile și ce vremuri rele prevestește vremea bună

„Chiar și Xiaomi Redmi K20 Pro al meu, vechi de 5 ani, încă funcționează bine. Nu se blochează și, când ies în oraș, nu trebuie să am la mine un acumulator portabil. Ce faceți cu telefoanele voastre Apple?”, a adăugat persoana respectivă.

Continuarea în Aktual24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Întâlnirea Vladimir Putin – Xi Jinping. Reacția partenerilor economici

Întâlnirea Vladimir Putin - Xi Jinping. Reacția partenerilor economici...

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit | Aktual24

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit...

CRINK sau noua „axă totalitară”, un pericol la adresa drepturilor omului

CRINK sau noua „axă totalitară", un pericol la adresa...

Rezerve importante de petrol și gaze, descoperite de Rusia în Antarctica Britanică. Ce conflicte se întrevăd | Aktual 24

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol și gaze în Antarctica, în mare parte în zone revendicate de Marea Britanie, anunță The Telegraph. Rușii urmează să aducă platforme de foraj...