Aktual24 | Nutriționista Ligia Pop, mesaj gen Olivia Steer: „Nu atingeți bonurile fiscale”

Data:

Nutriționista Ligia Pop a dat publicității un mesaj prin care le solicită românilor să nu atingă bonurile fiscale, pentru că și-ar dezechilibra sistemul hormonal. Recent, Olivia Steer a stârnit numeroase ironii după ce a susținut cp „dârele albe” lăsate de avione îi îmbolnăvesc pe oameni.

Ligia Pop se prezintă drept „consultant în nutriție de peste 15 ani, autor a 8 cărți de sănătate publicate în România și un raw food chef cunoscut internațional”.

Efectiv dezechilibrează sistemul hormonal

„Nu atingeți bonurile eliberate de casele fiscale fiindcă conțin o cantitate foarte mare de BPA și multe alte metale grele care interferează cu sistemul hormonal, efectiv dezechilibrează sistemul hormonal. Nu avem nevoie de așa ceva, deci să stăm departe de ele. Eventual dacă avem nevoie să le luăm să le atingem cu două degete, în așa fel încât să nu atingem partea udă a textului”, a anunțat Ligia Pop într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare.

Declarațiile Ligiei Pop au fost urmate de numeroase comentarii ironice:

La mine se dezechilibrează doar portofelul când vede bonul.

Partea udă a bonului!… mă mir cum știu ființele astea să respire!

Și mă duc să îmi fac un coif de aluminiu.

Toate femeile de serviciu sunt specialiste în medicină, virusologie și chimie ocultă.

Citește și: Centura de vest a Timișoarei va fi licitată în luna decembrie. Va avea patru benzi de circulație și se va întinde pe 14 kilometri

Recent, realizatoarea TV Olivia Steer a provocat numeroase ironii la adresa ei dupa ce s-a arătat preocupată de efectele „dârelor albe din urma avioanelor”.

Postările Oliviei Steer au stârnit numeroase ironii.

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă.

Și după aia mă apucă un pic de compasiune: pai eu știu ce am de făcut. Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mindruță pe Facebook.

Continuare în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Ligia Pop)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII
  1. ‘…Olivia Steer… dare albe…”____–____ei bine, nu am citit contextul cu „dare albe”, dar fiind vorba de avioane, se pare ca este vorba de poluare, daca nu cumva aceasta OS voia sa-i dea o conotatie suprarealista, misterioasa sau chiar mistica, asa cum am notat-o eu in problema vaccinurilor, unde nu eram de acord cu ea…TOTUSI, „darele albe” lasate de avioane, in special de cele cu motoare turbo, sunt extrem de poluante si chiar imbolnavesc oamenii si alte animale, si chiar vegetatia si intreg mediu, prin ploile acide formate si infuzarea in aerul respirabil(cat mai este respirabil), adica prin poluare… Iar aceste dare albe nu sunt nimic altceva decat nori rectilinii( care , apoi, conflueaza), de fum negru si f. toxic*, insa se vad albi, in circumstantele cand sunt loviti de razele solare din lateral si „de sub”, adica din anumite unghiuri, asa cum se intampla cu multe alte ocazii, gradul de iluminare si unghiul de privit, modifica substantial dimensiunile, culoarea si forma, etc. , a unui obiect solid sau unei entititati lichide sau gazoase…(* avioanele -in special turbo si de mari dimensiuni sau mare viteza, consuma enorm, sute sau mii de litri/MINUT, asa ca si emisiile de fum, sunt proportionale…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În câțiva ani, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, roșu, portocaliu și alb | Aktual24

Pe măsură ce mașinile și camioanele devin mai inteligente...

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști...