Aktual24 | Thanatos, cea mai avansată dronă invizibilă – depășește viteza sunetului

Data:

Thanatos, cea mai avansată dronă invizibilă. Compania Kratos Defense and Security Solutions, cu sediul în San Diego, a dezvăluit o înregistrare a mult-așteptatei și celei mai avansate drone, Thanatos. Înregistrarea video a fost făcută publică în cadrul prezentării rezultatelor financiare ale companiei, relatează Interesting Engineering.

Războiul bazat pe drone devine rapid o imagine comună în zilele noastre. Anul trecut, rezistența ucraineană la agresiunea rusă a fost alimentată de dronele low-cost realizate de industria locală.

Citește și Soacra primarului Cherecheș era dispusă să plătească cât spunea judecătoarea pentru achitarea ginerelui

Există, de asemenea, multiple cazuri în care țări precum Iranul folosesc drone sinucigașe fabricate în întregime din piese de serie. Pe de alta parte, SUA folosesc dronele drept însoțitoare ale avioanelor de luptă avansate, pe care le construiesc ca parte a planurilor sale de dominare aeriană.

Forțele americane doresc să utilizeze drone foarte avansate, care pot zbura pe distanțe lungi, pot lovi țintele vizate și se pot întoarce la bază. Acest lucru le face la fel de avansate ca avioanele de luptă, dar fără piloți umani.

Citește și: Gafă a ministrului Mediului despre oamenii care „au ghinionul să trăiască lângă o groapă de gunoi”. I se cere demisia

Numită după figura mitologică greacă care personifică moartea, existența dronei Thanatos a ieșit la iveală încă din 2019.

Citește și: Primarul Cherecheș, după flagrantul DNA: „Nu e exclus să fie vreo manevră din asta… chiar intenţionat făcută, chiar şi de soacră”

Cu toate acestea, nu au fost dezvăluite prea multe de către compania constructoare. Prezentarea publicată de companie este prima privire asupra designului de până acum și nu este surprinzătoare pentru o dronă invizibilă.

Așa cum s-a văzut și la alte modele invizibile, Thanatos arată ca o pasare fără coadă, cu un design al botului asemantor ornitorincului.

Mai multe, în publicația Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
16 COMENTARII
    • Ba facem dar nu le ținem la vedere ca să nu le copieze chinezii. Cel mai reușit robot umanoid tot noi l-am făcut dar a fost dat de gol după ce l-au pus președintele României 🙂

    • Pai nu îl au pe Paltan, Platan …sau cum ii zice ,care se războiește in instanță cu FCSB pentru acareturi ….plm , Armata a devenit o instituție pe persoana fizica , toți sunt vedete de tv, au depasit-o pe Elodia & Bianca&Co. , in loc să se preocupe de ceea ce trebuie cu adevărat Intr o armata …

  1. Eu…sunt, un locuitor al planetei Pamant, nu înțeleg ce rol au statele în lume, dar sunt sigur că dacă invit la un miting planetar zece milioane de americani, zece milioane de ruși , zece milioane de chinezi, zece milioane de evrei și zece milioane de arabi, toți vor..fraterniza…IAR ROLUL STATULUI, DE A ÎNVRĂJBI POPOARELE, E CAM DEPĂȘIT, APARȚINE TRECUTULUI

  2. Cred că noi România am putea să facem mult mai mult decât pot alții, însă noi așteptăm să ne aprobe alții!!

  3. Da, am putea face multe, dar nu ne deplasam la vot. Pâna se va legifera vot online, traim cum dicteaza cei 30 % dintre noi, adica exact neamurile politicienilor.

  4. Dacă se reușește sa se facă o arma , de bruiaj, anti internet si anti wireless, cad toate în cap, nu se maj conduce nimeni pe o znumita raza

  5. Noi cumparam F16 mâna a doua.Pw milioane de euro.Viitor consta în drone nu în avioane sunt ieftine și nu mai depinzi de piloți care în ani de zile devine pregătit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...