Alro Slatina taxată suplimentar de ANAF. Dă în judecată Fiscul

Data:

Alro Slatina taxată suplimentar de ANAF, anunță reprezentanții comapniei prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial. Compania spune că va acţiona în instanţă ANAF – Direcţia Mari Contribuabili.

Cu cât a fost taxată suplimentar Alro Slatina

Societatea transmite că cei de la ANAF, în urma unui control, au decis o impunere suplimentară în valoare de 13.550.671 lei, reprezentând impozit pe profit suplimentar şi TVA.

Citește și: Dosarul „Tabla” al lui Costel Alexe, episodul 2. Dezvăluire în premieră. Biletul buclucaș găsit de procurori / INTERCEPTĂRI

„Societatea anunţă investitorii şi publicul interesat că în urma unui control desfăşurat de către ANAF – Direcţia Mari Contribuabili, în perioada 2023-2024 şi vizând perioada 2016-2021, a primit o decizie de impunere suplimentară în valoare de 13.550.671 ron, reprezentând impozit pe profit suplimentar şi TVA, pe care o consideră profund netemeinică şi nelegală, drept pentru care va utiliza mijloacele legale în vederea desfiinţării ei”, transmite Alro.

Citește și: Zeci de percheziții în mai multe județe din țară, într-un dosar privind obținerea ilegală de fonduri

Cifră de afaceri cu 16% mai mică față de anul precedent

Recent, Alro Slatina a anunţat Rezultatele Financiare Consolidate și Individuale Preliminare pentru anul 2023.

Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 2,85 miliarde de lei, în 2023, mai mică cu 16% față de anul precedent, în concordanță cu scăderea cotațiilor internaționale ale aluminiului și cu încetinirea economică.

Preluare Reporter 24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related