Bilanțul accidentului de la Cariera Jilţ: 3 morţi şi 13 răniţi. 8 victime sunt internate la mai multe spitale

Data:

Un accident de muncă soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor 13 a avut loc marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexul Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari.

Printre victime se numără 14 salariaţi ai CE Oltenia. O tanchetă care transporta mai mulţi angajaţi ai Carierei şi două tuburi metalice de acetilenă s-a răsturnat după ce, conform unor surse, ar fi rămas fără frâne. Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat la ora 16,00, informează Agerpres.

(Sursa foto: ISU Gorj)

Opt dintre persoanele rănite în accidentul de la Cariera Jilţ Sud se mai află internate în spitale din Motru, Târgu Jiu şi Craiova, fiind în afara oricărui pericol. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 13,30, un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce conducea o autoutilitară în incinta Carierei Jilţ, în care erau transportaţi angajaţi ai carierei miniere, a pierdut controlul autovehiculului la trecerea peste un pod amenajat peste benzile transportoare, răsturnându-se la o diferenţă de circa 3 metri de sol.

Poliţiştii au stabilit că în interiorul autoutilitarei implicate în accidentul de la Cariera Jilţ Sud, pe lângă muncitorii transportaţi, în momentul producerii evenimentului se mai aflau şi două tuburi metalice de acetilenă.

(Sursa foto: ISU Gorj)
(Sursa foto: ISU Gorj)

Citește și: Formular 230. Redirecționare 3,5% din impozitul anual datorat, pentru Freedom House România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ISU Gorj)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related