Clan din Olt, implicat în campania electorală. Miza: concesionarea celui mai mare târg din judeţ VIDEO | Reporter 24

Data:

Clan din Olt, implicat în campania electorală: Spectacolul de lansare a candidatului PNL la Primăria Osica de Sus, Răducu Şurlan, este susţinut de Clanul Fluture din Drăgăneşti-Olt. Potrivit unor informaţii, miza este concesionarea de către aceşti „oameni de afaceri” a Târgului de săptămână din localitatea olteană.

Citește și: Cetățeni străni prinși în flagrant vânzând ecstasy, ketamină și cocaină în Mamaia

Cum se implică un clan din Olt în campania electorală

Pe lângă faptul că spectacolul de lansare a candidaturii liberalului este ilegal, apar mai multe informaţii că finanţarea acestuia şi a unei bune părţi a campaniei electorale este suportată financiar de membrii Clanului Fluture din Drăgăneşti-Olt.

YouTube video

Recent, în spaţiul public a apărut un clip video cu o petrecere desfăşurată la localul deţinut de Radu Şurlan în Osica de Sus. În filmare se vede cum Paul Fluture îi face dedicaţii liberalului care vrea să devină primar.

Motivul susţinerii candidatului ar fi concesionarea către firmele clanului Fluture a Târgului de Săptămână din Osica de Sus, cel mai mare din judeţul Olt.

Clanul Fluture este deja în astfel de afaceri. Pieţele, bazarurile şi Târgul de săptămână din Slatina, concesionate în 2009 de firma controlată de Cristian Ghenciu, SC Prima Piaţă 2000 SA, sunt administrate, din 2017, de doi dintre membrii Clanului Fluture din Drăgăneşti-Olt, după ce Ghenciu le-a cesionat acţiunile companiei.

Potrivit olt-alert.ro, SC Prima Piaţă 2000 SA este acum deţinută de Mihai Goman, căruia i s-au cesionat 51% dintre acţiuni, şi de Ana-Maria Florentina Goman, care deţine 49% din pachetul total.

Citește și: „Orașul culturii” ratează fără jenă banii europeni pentru Biblioteca Județeană Gheorghe Asachi | ReporterIS

Clanul Fluture, în vizorul DNA

Procurorii DNA Braşov au dispus, în 2018, trimiterea în judecată a opt inculpaţi, în dosarul primarului din Ghimbav, Dorel Toma, printre aceştia fiind edilul, contabila primăriei, dar şi Goman Fluture şi Goman Cristinel, din Drăgăneşti-Olt.

Articolul integral, în Reporter 24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
2 COMENTARII
  1. Tot judetul Olt e un clan ! Toti primarii si secretarii si au facut case din fondurile europene cu destinatia pensiunilor agroturistice ! Asa ca doua dedicatii in plus…ce mai conteaza !?

  2. Chir așa
    Aici greșești foarte mult, avem și primari,pe drept și competenți, iți dausi exemplu primarul Petroșani, primar osica de jos,dar apropo Radu Surlan trebuie și merită mai mult pentru osica de sus
    Cu mult respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Modernizarea rețelelor de termoficare este în planul Primăriei Oradea,...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...