Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Data:

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1, scrie primarul Clotilde Armand.

„Din februarie tot semnalez instituțiile statului că PNL PSD a distrus bugetul prin amendamente ilegale, amendamente care afectează continuitatea serviciilor publice.

Citește și: Programatorul din Londra care te ajută să verifici tot ce cumpără statul român

Prefectul Capitalei instalat de PSD-PNL, Mugur- Mihai Toader, fost primar PSD al Sectorului 2, a constatat că aleșii locali PSD-PNL, conduși de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1. Exact cum am atenționat și eu luni de zile”, a scris primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Ce decizii au luat PSD și PNL

Clotilde Armand spune că PSD și PNL au luat o serie de decizii prin care au pus interesul partidelor pe primul plan și au neglijat oamenii. Aceasta a dat și mai multe exemple de acțiuni bugetare luate de cele două formațiuni politice.

Citește și: Războiul de Independență, reconstituit la Calafat de peste 100 de elevi din Dolj și Vidin | Știri Craiova

„E oficial. Prefectul spune că PNL PSD au sabotat premeditat comunitatea locală, timp de peste două luni, și au pus interesele de partid înaintea locuitorilor Sectorului 1:

– au redus drastic bugetul ADP (parcări, spații verzi, reparații străzi etc.), nu mai putem nici măcar defrișa arborii aflați în declin biologic pentru care avem avize de la Direcția de Mediu de la Primăria Capitalei;

– au lăsat Primăria Sectorului 1 fără servicii de bază (pază, curățenie, mentenanță lifturi, telefonie etc) ;

– au blocat investițiile urgente de la Complexul Multifuncțional Caraiman- Centrul Medical al Sectorului 1;

– au stopat investițiile la bazinul olimpic de la Liceul Tehnic “Media”;

– au tăiat sumele destinate investițiilor în străzile din Sectorul 1”.

Ce a răspuns Prefectura Capitalei

În postarea de pe pagina sa de socializare, Clotilde Armand a atașat și poze ale unui răspuns din partea Prefecturii Capitalei în care se explică ce legi au fost încălcate.

„Aveți mai jos adresa pe care am primit-o de la Prefectura Capitalei, în care se arată cum consilierii PSD-PNL din Consiliul Local au încălcat Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice și Codul Administrativ atunci când au votat amendamentele toxice și au ignorat sprijinul Secretarului General al Sectorului 1 și al Direcției Management Economic din cadrul Primăriei Sectorului 1”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Protest pro-Palestina la București. Manifestanții condamnă masacrul din Gaza

Protest pro-Palestina la București, sâmbătă, după ce manifestări similare...