Cocktail-uri WOW de toamnă, pentru o piele impecabilă la orice vârstă!

Data:

Cocktail-uri WOW de toamnă. Vara și-a pus amprenta asupra pielii noastre, a tuturor, indiferent de vârstă. Melasma, petele pigmentare, deshidratarea, ridurile sunt doar câteva dintre semnele cauzate de expunerea necontrolată la soare.

Pentru a contracara toate afecțiunile specifice sezonului cald, specialiștii Skinmed Clinic, coordonați de către Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terapii injectabile/Terapii laser/ Dermatoscopie & Dermato-oncologie, au combinat pentru tine, în funcție de vârsta ta, cele mai moderne și eficiente tratamente de reparare și înfrumusețare ale pielii. Descoperă acum ce ți se potrivește și profită de reducerile toamnei propuse la Skinmed Clinic!

Citește și: Cum scapi de răceală: 5 soluții simple

1.    Dacă ai până în 30 de ani, Glow Ten Tânăr este pachetul de 6 ședințe de care ai nevoie.

2. Sesiuni cu laserul ClearSkin, 2 Skinpen (exozomi) și 2 OxyGeneo fac minuni dacă te confrunți cu cicatrici post acnee, pori dilatați, riduri fine sau textură ternă.

Sunt tratamente complementare, non-invazive, de ultimă generație, care pot fi făcute pe parcursul următoarelor trei luni, astfel încât toamna să-ți redea frumusețea și strălucirea specifică tinereții.

3.    Pentru cei care au între 30 și 45 de ani, Skinmed Clinic a pregătit un pachet special – AGE Control, care cuprinde 6 ședințe cu următoarele tratamente: 1 Hybrid, 1 Skinpen (exozomi) și 4 cu laserul ClearLift sau PRX. Acest cocktail de terapii rezolvă eficient ridurile fine, textura neuniformă dată de imperfecțiunile pielii, porii dilatați și petele pigmentare.

4.    Indicat persoanelor cu vârste între 45 și 60 de ani, AGE Reverse este pachetul care conține 6 ședințe, pe care Dr. Amalia Anghel le-a gândit astfel: 3 ședințe Hybrid și alte 3 Skinpen (exozomi), acestea având indicații contra ridurilor, aspectului tern, laxității cutanate și petelor pigmentare.

5.    Special pentru domni, Skinmed propune We care about men!, un pachet care mixează 6 ședințe de tratamente-minune: 3 OxyGeneo și 3 ClearSkin / PRX. Acestea vor reda tenului masculin luminozitatea, vor regla secreția de sebum, vor diminua drastic porii dilatați și vor estompa semnele post acnee.

Ce este ClearSkin?

ClearSkin este prima tehnologie care combină laserul nonablativ cu efectul răcire la contact dar și cu vacuum, pentru a trata acneea vulgară în mod sigur și eficient. Tratamentul lucrează prin îndepărtarea unei bacterii, care ajută acneea să se dezvolte şi să persiste, şi prin remodelare tisulară. Fără timp de recuperare, cu efecte garantate!

Ce este ClearLift?

ClearLift reprezintă cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției de colagen cu ajutorul laserului.

Ce este PRX-ul?

PRX-T33 este un tratament dermato-cosmetic de biorevitalizare a pielii, ce funcționează ca un peeling mediu, fără descuamare, fără iritații, fără perioadă de recuperare. PRX are ca rezultat o piele fermă, elastică și oferă un efect de lifting instant.

Ce este OxyGeneo?

OxyGeneo este un concept inovativ și unic care declanșează procesul de oxigenare al pielii prin stimularea mecanismelor fiziologice de revitalizare a acesteia, având ca efect vizibil, chiar după primul tratament, o piele mai sănătoasă, mai revitalizată, fără imperfecțiuni și/sau pori dilatați.

Microdermoabraziunea umedă și cocktail-ul de vitamine, minerale, enzime și substanțe hrănitoare fac miracole pentru pielea deshidratată.

Ce este Skinpen (exozomi)?

Skinpen este un dispozitiv de microneedling care stimulează producția de colagen și elastină și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Tratamentul cu Skinpen poate fi aplicat tuturor tipurilor de piele, este sigur și eficient, fiind aprobat de FDA.

Exozomii reprezintă o sursă multipotentă, extrem de versatilă, care intensifică longevitatea celulară. Deși exozomii nu sunt celule, ei acționează ca mesageri între celule transmițând informații vitale pentru vindecarea țesuturilor, regenerarea și repararea pielii.

Citește și: Sănătatea coloanei vertebrale: cum să prevenim și să gestionăm afecțiunile comune

Ce este Hybrid?

Un tratament potrivit pentru staruri! Acum poți scăpa de cicatrici, indiferent de natura lor – cele vechi, lăsate de acneea din adolescență, cele mai proaspete ca urmare a unor traumatisme cutanate sau a unor intervenții chirurgicale. Adaptat fiecărui tip de piele, Hybrid pătrunde în straturile profunde ale pielii și repară țesutul din interior.

La Skinmed Clinic, toamna aceasta îmbobocesc reducerile!

Toamna aceasta te așteptăm la clinica Skinmed să beneficiezi de reducerile spectaculoase la aceste tratamente de top, care-ți vor reda frumusețea și starea de bine pe care le meriți!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...