Copil ținut în cușcă și pus să muncească de viceprimarul unei comune din Brașov

Data:

Copil ținut în cușcă și pus să muncească de viceprimarul unei comunei Ungra (Brașov) a fost pus sub control judiciar de Tribunalul Brașov.

Ancheta a relevat că, iniţial, viceprimarul a început să îl exploateze pe copil pe vremea când acesta mergea la şcoală. El era ţinut la muncă şi până la ora 23.

Apoi, băiatul a fost nevoit să renunţe la şcoală. Pentru munca lui, primea o masă pe zi şi tutun pentru ţigări.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) l-au reţinut pe bărbatul suspectat că a exploatat, timp de aproape cinci ani, un copil de 12 ani pe care l-a ţinut închis într-o cuşcă şi care era pus la munci grele, dar Tribunalul Braşov a decis ca acesta să fie cercetat în continuare sub control judiciar.

Citește și Prea mulți români nu știu ce trebuie să facă un primar. De aceea sunt ușor de păcălit

Copil ținut în cușcă și pus să muncească

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, iniţial, victima minoră (şcolarizată la acel moment) a prestat diverse munci, la grajduri, după orele de curs, în intervalul orar 12.00 – 23.00-00.00, ulterior abandonând şcoala şi rămânând permanent la stână, unde a continuat să fie supusă la munci grele, neremunerate şi adăpostită într-un spaţiu impropriu, fără minime condiţii de igienă.

Pentru munca depusă, persoanei vătămate minore i-au fost oferite diferite cantităţi de tutun pentru a-şi confecţiona ţigări şi o masă pe zi”, se mai arată în comunicatul instituţiei (DIICOT), potrivit The Epoch Times.

Articolul integral în The Epoch Times

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, iniţial, victima minoră (şcolarizată la acel moment) a prestat diverse munci, la grajduri, după orele de curs, în intervalul orar 12.00 – 23.00-00.00, ulterior abandonând şcoala şi rămânând permanent la stână, unde a continuat să fie supusă la munci grele, neremunerate şi adăpostită într-un spaţiu impropriu, fără minime condiţii de igienă. Pentru munca depusă, persoanei vătămate minore i-au fost oferite diferite cantităţi de tutun pentru a-şi confecţiona ţigări şi o masă pe zi”, se mai arată în comunicatul instituţiei.

Citește și O „greșeală” salvatoare pentru primarul Municipiului Iași. Ce s-a întâmplat cu dosarul pentru corupție?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related