Cultură de canabis, descoperită de polițiști într-un apartament

Data:

La data de 28 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024  acesta ar fi inițiat și dezvoltat, într-un apartament situat în municipiul București, o cultură de canabis destinată comercializării.

Peste 2,3 kilograme de canabis au fost găsite la percheziții

Citește și: Înmatriculările de mașini uzate, în creștere față de anul trecut, la Iași. Contrar a ceea ce ar vrea UE, mașinile diesel sunt mai mult de jumătate și în creștere față de 2023

Din probatoriul administrat a reieșit faptul că acesta ar fi procurat semințe de canabis și le-ar fi plantat în mai multe etape, în urma prinderii în flagrant delict fiind identificate și ridicate 116 plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare, peste 2,3 kilograme de canabis, o instalație improvizată destinată întreținerii culturii, precum și alte mijloace de probă.

În locuința în care a fost descoperită cultura de canabis au fost găsite mai multe mijloace de probă

La data de 28 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea bărbatului bănuit.

Citește și Judecătorul care l-a condamnat pe Puiu Popoviciu a scăpat de dosarele de la SIIJ. Cinci ani de pseudo-anchete

Bărbatul în locuința căruia a fost descoperită cultura de canabis a fost reținut

La data de 28 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea bărbatului bănuit.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul D.G.P.M.B. – Secția 26 Poliție .

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...