Grădinițe, săli de spectacol și instituții publice din Craiova, fără autorizație de securitate la incendiu

Data:

Fără autorizație de securitate la incendiu la mai multe instituții publice din Craiova. Mai multe structuri subordonate Primăriei continuă să înregistreze deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Concluziile raportului întocmit de către personalul de specialitate din cadrul instituţiei, după controlul efectuat în cel de-al doilea semestru de anul trecut, arată că astfel de probleme par a fi greu sau imposibil de rezolvat.

Personalul de specialitate cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor a constatat, în urma verificărilor făcute la toate structurile subordonate Consiliul Local al municipiului Craiova, că unele instituţii mai au de pus la punct anumite aspecte.

Citește și: Tot mai multe localități din România nu mai plătesc facturi pentru energie. Soluția unei comune din județul Cluj

Fără autorizație de securitate la incendiu și la alte instituții

Astfel, probleme sunt în continuare la sediile: Direcției de Evidență a Persoanelor Craiova, SC Termo Craiova, Poliției Locale Craiova, Teatrului pentru Copii şi Tineret “Colibri”, Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, Sala Polivalentă Craiova, localul fostei școli nr. 35 din strada N. Julea nr. 3.

Cu ocazia verificărilor, au fost depistate nereguli și la Căminul pentru persoane vârstnice Craiova.

„Nu există contracte cu firme specializate pentru lucrările de întreținere și mentenanță a sistemului de detecție, semnalizare, alarmare în caz de incendiu”, arată raportul întocmit în urma controlului.

Continuarea, în Oltenialive.ro

Citește și: Jandarmeria refuză să facă public un contract de 13 milioane de lei, încheiat cu soțul unei angajate a Ministerului de Interne

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Teatrul Colibri Craiova / Facebook)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...