Fostul viceprimar din Iași a semnat acte adiționale la contractul de închiriere făcut de Primăriei cu firma unde lucrau socrii

Data:

Soția fostului viceprimar al Iașului, Gabriel Harabagiu, semnat 200 de acte fiscale în contul firmei New Bauen. Există dovezi flagrante că Gabriel Harabagiu a mințit, scrie ReporterIS.

Curtea de Apel a confirmat că, în calitate de viceprimar, Gabriel Harabagiu a semnat 3 acte adiționale la contractul de închiriere al Primăriei cu firma unde lucrau socrii, New Bauen Build SRL, și care are un sediu și tonete amplasate pe domeniul public.

Judecătorii au respins contestația lui Harabagiu la raportul ANI care demonstrează că acesta a controlat abuziv tot ce înseamnă domeniu public. Agenția a găsit și dovezile că s-a implicat direct în contractele familiei, unde era direct interesat.
Faptele sunt flagrante: el a semnat ca firma să rămână pe spațiul public, deși contractele sunt reînnoite anual, iar soția sa a semnat pentru New Bauen Build peste 200 de acte fiscale depuse tot de ea la ANAF, având chiar semnătură digitală pentru a se ocupa de societate.

Citește și: Legea care împiedică ONG-urile să conteste proiecte imobiliare controversate, aproape de aprobare în Senat

Cu dovezile în față, Gabriel Harabagiu susține în continuare că nu și-a ajutat socrii protejând firma care activa pe un spațiu public care altora le era interzis. În declarații, afirmă cinic faptul că actele adiționale pe care el le-a semnat cu firma familiei sale au ajutat bugetul local să obțină venituri mai mari: chiria percepută a crescut de la 615 lei/lună la 643 lei/lună. Orașul trebuie să-i mulțumească.

Continuarea, în ReporterIS!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...