Iohannis, întrebat cum poate rezolva problemele din Delta Dunării: Contribuția mea constă în faptul că am venit aici | VIDEO

Data:

Iohannis, întrebat cum poate rezolva problemele din Delta Dunării, a oferit un răspuns mai degrabă ironic „Contribuția mea constă în faptul că am venit aici”. Președintele Klaus Iohannis a mers, vineri, împreună cu soția sa în Delta Dunării, unde s-au plimbat cu barca, Iohannis vorbind, la final, despre frumusețea zonei și enumerând și problemele.

Întrebat de un jurnalist cum contribuie el, concret, la găsirea unor soluții la provocările cu care se confruntă Delta, Iohannis a răspuns: „Contribuția mea constă în faptul că am venit aici și am atras atenția asupra acestor chestiuni”. Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au făcut o plimbare cu barca şi au vizitat Complexul Lacustru Somova-Parcheş.

„Este 1 septembrie, ziua Deltei Dunării şi am decis împreună cu prima doamnă şi cu întreaga delegaţie să venim astăzi aici, la dumneavoastră în vizită.

Am vizitat locuri foarte frumoase, am fost în zona lacustră Samova-Parcheş, este o zonă foarte specială şi specialiştii sunt de părere că este o zonă unică în Deltă. Noi suntem de părere că este foarte frumoasă. Am avut o discuţie aplicată, bună cu cei care m-au însoţit”, a afirmat preşedintele la finalul vizitei.

Citește și Cum au fost forțate 20 de minore să se prostitueze. Și cum au scăpat cei care au profitat de ele

El a spus că, dincolo de aceste lucruri foarte frumoase, „trebuie să vedem și problemele”, enumerând pescuitul excesiv, turismul care poate fi mai frumos organizat pentru cei care vin, poluare și impactul major al schimbărilor climatice.

YouTube video

Rugat de un jurnalist să dea exemple concrete de soluții și întrebat cu ce a contribuit el la găsirea unor soluții la provocările cu care se confruntă Delta Dunării, Iohannis a răspuns, râzând: „Contribuția mea constă în faptul că am venit aici și am atras atenția asupra acestor chestiuni, că am discutat cu autoritățile centrale și locale, iar soluțiile foarte concrete o să le prezinte ministerul, județul, primăria, administrația deltei, atunci când se pun în practică”.

Sursa foto – captură video Administrația Prezidențială

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
1 COMENTARIU
  1. exact ce au zis si „nemtii lui”: ” cu o asa persoana in asa functie, este doar pierdere de timp”…Chiar luand in consideratie si ” discutia aplicata”!!! Practic, i s-au inchis „cererile” * externe de vizite ” de lucru”(pentru binele poporului!!!) si se multumeste si el si fatza lui cu baboi si plancton national, ca tot a fost denumit asa, de un neamtz „de’al lui”…(* „cereri”/invitatii platite din greu, numai helving si agentii sai de la ambasadele respective, stiu cate sute de mii de dolari au platit( a platit poporul roman) , pentru a se obtine(in scarba) respectivele ” invitatii”…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la Primăria Cluj-Napoca. Care e planul copreședintele Partidului REPER

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la Primăria Cluj-Napoca. Copreședinta...