IPJ Botoșani cumpără toalete din lemn pentru posturi de poliţie din mediul rural

Data:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani a anunţat că va cumpăra mai multe toalete de lemn pentru a le monta la sediile posturilor de poliţie din mediul rural.

Printr-un comunicat de presă transmis luni, IPJ Botoşani menţionează că utilizarea toaletelor din lemn este o soluţie temporară pentru unităţile de poliţie din localităţile care nu sunt racordate la reţelele de utilităţi.

„Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi. Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie. Cu privire această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele şase unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

IPJ Botoşani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziţii publice, a publicat pe 9 mai, pe platforma SEAP, o ofertă de achiziţie directă pentru şase toalete din lemn.

Citește și: Clubul de presă începe cu un scandal: Antena 3, RTV, B1 TV, EVz și Capital neagă că s-ar fi înscris în organizația lui Gușă și Stănescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

1 COMENTARIU

  1. […] „Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi. Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie. Cu privire această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele şase unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”, se precizează în comunicat, potrivit Presshub. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related