Lector universitar acuzat de viol de o studentă. Poliţia face cercetări

Data:

Lector universitar acuzat de viol de o studentă. Sunt acuzaţii grave la adresa Lector. dr. Bogdan Neculau, de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Iaşi. O studentă acuză că ar fi fost agresată fizic şi violată de cadrul universitar pe care l-ar fi considerat prieten şi psiholog. 

Lector. dr. Bogdan Neculau, de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, neagă categoric acuzaţiile, şi spune că nu a încălcat nici legea, nici normele de etică.

Pe lângă funcţia de lector la această facultate, Bogdan Neculau este coordonator al Centrului de învăţare al Universităţii „Al.I. Cuza”, dar este cunoscut şi ca realizator de emisiuni la Radio Iaşi şi redactor la Doxologia.ro, portalul religios al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Citește și: Minunatele excursii ale șefului Românilor de Pretutindeni pe banii statul

Cadru universitar acuzat de viol. Ce spune tânăra care a făcut plângere

Tânăra, încă studentă, l-ar fi cunoscut pe profesor cu ani în urmă prin intermediul unui modul de pedagogie pe care acesta îl predă.

Ea ar fi început să comunice cu el pe Facebook şi Whatsapp, povestindu-i problemele sale de sănătate – depresie, anxietate – cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. În luna decembrie a anului trecut, profesorul s-a întâlnit cu ea la două şedinţe de “evaluare” (4 şi 9 decembrie), în două locaţii diferite în care locuia acesta.

Fata, studentă la o altă facultate decât cea la care este angajat profesorul, spune că în aceste locaţii a avut loc ceea ce ea a catalogat mai târziu în plângerea la poliţie drept „viol”.

Pe 14 decembrie, studenta, încurajată de persoane apropiate cărora li s-ar fi plâns, a mers atât la Poliţia Municipiului pentru a depune plângere, cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a fi consultată în vederea obţinerii certificatului medico-legal.

Continuarea, în Ziarul de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto (ilustrativ): Poliția Română

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
1 COMENTARIU
  1. „… realizator la portalul religios…”___–___daca este inhaitat cu popii, aproape suta la suta este violator( precum aproape suta la suta din popime) desi logic( vorbind in procente) , este 50/50, mai degraba cazul se va transa prin asvocati, care este mai iscusit la vorba…/// „…violata de doua ori…”___–___ in zile si locatii diferite, este cam cotoioasa treaba, mai degraba nu s-au inteles la „nota”, macar o plimbare cu rulota chiar daca nu mai suntem in „plina vara”:

    „S’apoi boboacele, studente’n anu’ntai de facultate,
    Se’ndragostesc in fiecare zi de altul.e libertate!
    Nu mai vorbim de senioarele, de acum versate,
    Care cu starurile-sau starletele- sunt confundate!

    Si uite asa, cu parul scurt si cretz, sau lung ca un fuior,
    Mai sageteaza si cat’un sefut de lucrari, mai batraior!
    Care o duce iarna la ski si vara, la munte, cu rulota,
    Dar ce dragutz! In fiecare seara ea plateste nota!

    Desi, zilnic, mosu’e’n prag de’a face o comotzie,
    Insa isi da duhul, s-o scoata.sefa de promotzie!
    S’asa este de mare, aceasta sarbatoare, St.Valentin,
    Ca unii, ca sa stea sculati, ii trag cu vodca sau cu vin!…”(SFANTUL VALENTIN si PREASFANTA VALE CALUGAREASCA”- Poeziile. com la „Noaptea Petuniilor”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști....