Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: Doar PSD rămâne același partid infect

Data:

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: „Oamenii se mai schimbă, Moldova se dezvoltă, doar PSD rămâne același partid infect până-n măduva oaselor!”

Declarația dură a fost făcută în contextul în care Costel Alexe, candidat PNL pentru Consiliul Județean Iași, critică faptul că PSD a dat pomeni electorale în orașul Pașcani.

„Oamenii se mai schimbă, Moldova se dezvoltă, doar PSD rămâne același partid infect până-n măduva oaselor!

Iesenii trebuie să le spună cât se poate de ferm acestor impostori că s-au săturat de pomeni electorale, Iașul are nevoie de dezvoltare, de stabilitate și de viziune! Să construim cu drag de Iasi și de moldoveni!”, a scris Costel Alexe pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Armata obligatorie? Un fost ofițer se împotrivește categoric. De ce?

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Iași a prezentat mai multe fotografii, în care doi candidați PSD pentru Consiliul Local Pașcani ar fi distribuit „1.200 de pachete”, în campania pentru candidatul aceluiași partid la Primăria orașului, Dumitru Pantazi.

„Mai jos aveți imagini cum arată cel mai nociv și sinistru personaj din Pașcani, un politruc ce ar trebui să se bucure de pensie, și nu să mai aibă pretenții de primar, după ce timp de 10 ani Pașcaniul a stagnat cu el în fruntea orașului! Doar orașul a stagnat! Familia și clanul au prosperat!

PSD Pașcani nu se dezminte, sub masca unor acțiuni «filantropice» încearcă, în plină precampanie electorală, să corupă alegătorii.

Dacă săptămânile trecute au fost mai discreți, organizând așa zise pelerinaje la mănăstiri, astăzi au lăsat deoparte orice prudență și au luat cu asalt orașul, împărțind, după liste (oare cine le-a făcut și care au fost criteriile) pachete cu alimente.

Din surse neoficiale ar fi vorba de 1.200 de astfel de pachete.

Pe 9 iunie, cetățenii de bună-credință din Pașcani, cei mulți și tăcuți, sunt convins că vor alege progresul și normalitatea, astfel încât politicienii de tipul lui Dumitru Pantazi să fie trimiși definitiv la groapa de gunoi a istoriei”, a scris Costel Alexe.

Alianța PSD-PNL nu funcționează la Iași

PSD și PNl nu funcționează ca o alianță la Iași, în ciuda faptului că cele două partide colaborează la nivel național. Atacurile dintre liderii locali ai celor două formațiuni s-au atacat constant, pe tot parcursul mandatului care se încheie.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

S-a clasat dosarul judecătorului Bogdan Mateescu și al tatălui său | G4 Media

S-a clasat dosarul judecătorului Bogdan Mateescu și al tatălui...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3 și ce averi au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3: actualul primar,...