Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin, rudă cu moștenitorul lui Omar Hayssam | Aktual24

Data:

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin. Fostul primar al Sectorului 1 a anunțat că pe lista să de consilieri pentru Sectorul 1 se afla și ruda cu moștenitorul lui Omar Hayssam, prezentat drept un „tânăr antreprenor de suscces”.

Yassin este însă o ruda a lui Mohamad Yassin, sirianul care a preluat o bună parte din afacerile teroristului Omar Hayssam.

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin

„Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin în bătălia cu hidra rezist! Astăzi am transmis presei un comunicat prin care le mulțumesc membrilor Partidului Romania Puternica, partid care mă susține și pe lista căruia se regăsesc consilierii din echipa mea, pentru care garantez”, a anunțat Tudorache.

Yassin apare pe lista lui Todorache, fiind prezentat drept președintele organizației din Sectorul 1 a Partidului Romania Puternica și „muschetar”.

Oday Yassin este fiul medicului sirian Mohamad Yassin, care a deținut până în 2016 o firma de imobiliare împreună cu magnatul turismului, libanezul Mohammad Murad, patronul lanurilor de hoteluri Phoenicia.

Trimis în judecata pentru trafic de influenta, sirianul Yassin, despre care Traian Băsescu declara că este “beneficiarul cinstit al averii lui Omar Hayssam”, a decis să iasă din firma de imobiliare. Același lucru l-a făcut și libanezul Murad, compania ajungând pe numele unei rude a lui Yassin.

Pe 21 decembrie 2016, asociații Mohamad Yassin, care deținea 30% din părțile sociale ale companiei, și Mohammad Murad, deținător al unui pachet de 70% din acțiuni, au decis să cesioneze toate părțile sociale către o ruda a lui Mohamad Yassin, pe nume Oday Yassin, născut în data de 12 noiembrie 1994. Faptul că Oday este ruda cu Mohamad Yassin reiese din faptul că amândoi au domiciliul declarat la aceeași adresa, unde funcționează și societatea comerciala Imobiliar International Concept SRL. Tot atunci, Mohamad Yassin a renunțat și la mandatul de administrator al societății, în favoarea aceluiași Oday Yassin.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...