AUR are parte de o protecție specială a „serviciilor”, este convins Ludovic Orban | Aktual24

Data:

AUR are parte de o protecție specială a „serviciilor”, este convins fostul premier PNL, în prezent lider al Forței Dreptei.

„Mi se pare o protecție evidentă din partea sistemului. Practic, ei și-au fabricat o opoziție cu care să se compare, astfel încât comparația să fie în avantajul lor”, a subliniat Orban într-un interviu pentru Aktual24.ro.

„Nici nu se vedea AUR pe atunci (când era prim-ministru), practic nu exista din punct de vedere organizatoric. George Simion a candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European și a luat în jur de 1%. La alegerile locale AUR a participat și a luat doi-trei primari și un scor de 1,3%.

Dar cum vă explicați că între 27 septembrie și 6 decembrie, deci în două luni și jumătate, au ajuns la 10%? Ori serviciile au tolerat agresiunea nemaiîntâlnită care a existat pe toate rețelele de socializare pentru a promova AUR, ori chiar ele au încurajat, ba chiar au sprijinit acest bombardament informațional petrecut pe rețelele de socializare, care a dus AUR în Parlament.

Citește și: Bărbații se tem că feminismul este un atac la adresa lor și nu o maniera justificată a femeilor de a-și revendica drepturile

Orban: AUR are parte de o protecție specială a „serviciilor”

Și vă dau un exemplu: în timp ce vocile liderilor Alianței Dreapta Unită – Cătălin Drulă, Eugen Tomac, Violeta Alexandru, liderul nostru de grup și unul dintre cei mai activi parlamentari, Stelian Ion, în domeniul justiției sau Claudiu Năsui, în domeniul economic – au fost reduse la tăcere, aproape orice circ vine de la AUR și Sosoacă este preluat de media. Deci sunt preluate intervenții care nu au niciun fel de substanță și depășesc cu mult cadrul democratic, al bunului simt și civilizației.

Sau un alt exemplu, ca să înțelegeți mai bine: Dumitru Coarnă, deputat ales pe listele PSD, s-a dus la AUR. A stat o perioadă și s-a lămurit ce este acolo. Coarnă este un om care știe ce înseamnă legea și a fost șocat de ce a găsit în AUR.

A vrut să vorbească public despre ce mizerii a găsit acolo, despre faptul că ăla nu e partid, căci nici nu se știe cine este membru, nu exista o contabilitate corectă. Ei bine, din acel moment nu a mai fost invitat la niciun post de televiziune din România să vorbească despre asta”, a declarat Orban.

Citește interviul integral, în Aktual24.ro

Citește și: Trei traficanți de droguri, prinși în flagrant. Vindeau 500 de grame de canabis cu 13.500 de lei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ludovic Orban / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă să cedeze | DW

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă...

Rusia trimite în Iran 24 de avioane Su-35, dar și sisteme de rachete S-400 | Aktual24

Iranul ar urmă să primească săptămâna viitoare primul lot...

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...