Lupta mea, a celui ce vă apără puritatea rasei 

Data:

Apărătorul Galaxiei Creștine, unul dintre cei mai apreciați politicieni de către români, după ce a cucerit definitiv sufletele poporului maghiar la ultimele alegeri, a trecut Rubiconul definitiv către dictatura de tip rasist, așa cum ne arată și demisia consilierei sale ​Zsuzsa Hegedüs, care îl știe de 20 de ani. 

Ca un părinte al oricărei națiuni care suspină după excepționalismul universal de tip arian, Apărătorul anunță că amestecul raselor ne pune pe toți în pericol. Și președintele Putin este preocupat de existența ucrainienilor care trebuie aduși pe calea cea bună, a rusificării forțate. 

Într-un moment în care Ucraina este o ultimă redută în calea distrugerii Europei de Est de către armata rusă, Apărătorul luptă cu fiecare suflare a sa pentru a merita pupicul dulce al președintelui Putin. 

Străinul este cel vinovat de lucrurile rele și dacă ne ținem departe de el o națiune glorioasă poate cuceri „universul cosmic” doar cu oameni puri, al căror sânge este garantat de Părintele Națiunii și de oamenii săi de încredere. Dictatura are nevoie de ură pentru a supraviețui și de un Apărător, fără de care, oamenii nu au altă variantă decât să fie arși de vii ca nevestele maharajahilor indieni. 

Copiii nu sunt altceva decât o ofrandă adusă conducătorului iubit care, ca un Dumnezeu pe pământ, poate să ne ceară ce Dumnezeu a cerut lui Abraham, fără însă să avem nesimțirea să sperăm să fie lăsat în viață copilul nostru favorit cum s-a întâmplat cu Isaac. 

Trebuie să ne izolăm de cei cu sânge impur și să nu credem decât ce ne spune Apărătorul și preoții săi de la televiziunile și ziarele ghiocel. Dacă Apărătorul ne cere să ne supunem oamenilor lui credincioși și să lăsăm totul în grija lui, cum ar fi justiția, presa, viața și libertatea noastră, vom ști că ne-am jertfim pentru un țel dincolo de existența noastră umilă și insignifiantă. 

Citește și: VIDEO Pandemia din pandemie. COVID-19 ne-a afectat psihic. Ce facem?

Discursul rasist nu este o scăpare de tipul unei prostii la o beție cu băieții când e posibil ca tot ce îți trece în cap să se și articuleze. Donnie Goldilocks, Putin și cei care vor să fie ca ei știu că ura, indiferent de motiv, câștigă alegeri, mai ales ura față de cei vulnerabili, cum sunt cei imigrați din motive politice. 

Apărătorul nu face o diferență între cei care sunt pur și simplu imigrați din motive economice și cei care imigrează pentru că pot fi omorâți dacă mai rămân într-o altă țară. Toți sunt la fel de inutili națiunii pure, indiferent de abilități, chiar dacă națiunea pură se împuținează pentru că în dictatură oamenii nu mai au încredere să aducă pe lume alți sclavi care să lucreze la piramidele Apărătorului și care să fie carne de tun pentru războaiele lui ce au unic scop menținerea sa la putere. 

Apărătorul ignoră genetica ce ne spune că niciunul dintre noi nu este rasă pură, mai ales că sunt cercetători maghiari care, în International Journal of Genetics, au ajuns la concluzia că sunt diferențe minore din punct de vedere genetic între maghiari și indieni, adică exact între o națiune europeană și alte neeuropeană.

Puritatea rasială reprezintă o idee politică la fel de viabilă științific ca și teoria culturilor care produc mai mult pentru că sunt una lângă cealaltă ca „fratele lângă frate” în teoria lui Lysenko, care a omorât milioane de oameni prin înfometare în Uniunea Sovietică a lui Stalin și în China lui Mao.

 Ca să înțeleagă și votantul Apărătorului de la noi și de pretutindeni, orice român sau maghiar, indiferent de origine etnică, a avut un strămoș comun viking. Orice nazist are sânge de evreu în el, așa cum ne spune cercetătorul Adam Rutherford în cartea „Cum să combați un rasist” și în interviul din Libertatea.

Poate ar fi util ca românii să înceteze să suspine după alți lideri politici, care se încadrează la profilul Apărător de ghei și imigranți, puternici și doritori să îi vrea proști. Pentru că odată ce vor avea bucuria unuia, vor înțelege de ce democrația este întotdeauna preferabilă dictaturii. 

Să ne gândim serios la fabula lui Gheorghe Asachi care ne spune cum broaștele au ajuns de la democrație la dictatură sângeroasă de la „guvernul democrat” la alt împărat „cucoară care-mpunge, le omoară, să arete a ei putere le înghite și-n plăcere căpățânile le sfarmă” și să ajungă să rămână cu dictatorul sângeros de frica altuia mult mai rău.

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean. Mă jignește, în schimb, ca român

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean, atunci când a...

Putin n-ar fi ordonat uciderea lui Navalnîi. Dar sistemul său l-a ucis

Putin n-ar fi ordonat uciderea lui Navalnîi, consideră agențiile...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Vizitele externe ale domnului Marcel Ciolacu și promovarea intereselor cetățeanului român

Primul ministru Marcel Ciolacu a efectuat vizite în două...