Minori violaţi în chiliile de la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea. Ce pedeapsă a primit violatorul

Data:

Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea l-au condamnat la 16 ani de închisoare cu executare pe îngrijitorul de la Mănăstirea Frăsinei acolo unde doi copii au fost în mod repetat agresaţi sexual sub diverse forme. Instanța a dispus achitarea preotului care ar fi fost atras în acest scandal, considerând că nu se face vinovat de nicio infracţiune.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, copiii au primit şi despăgubiri în valoare de câte 30.000 de euro, cu titlu de daune morale. Decizia Judecătoriei Râmnicu Vâlcea nu este definitivă şi poate fi contestată de părţi, în termen de zece zile de la comunicare.

„Vom apela sentinţa în ceea ce priveşte latura civilă”, transmite avocatul.

Citește și: Dominic Fritz este candidatul Dreptei Unite la Primăria Timișoara

Doi minori au fost abuzați sexual, în luna februarie 2023, în Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea, lăcaș de cult în care nu au acces femeile.

Părinții celor doi frați în vârstă de 9 și 12 ani din Muereasca au depus plângere la poliție când au aflat că fiii lor au fost abuzați sexual de un îngrijitor de la Mănăstirea Frăsinei, un tânăr orfan care a crescut într-un centru de plasament.

Minorii erau filmaţi în timpul abuzurilor sexuale, numeroase înregistrări fiind găsite de anchetatori în chiliile suspecților.

Articolul integral în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
4 COMENTARII
  1. „…lacas de cult…”___–-___sa fim seriosi, lacas de cult, dar cult satanic, iar asta este doar un mic colt din aisberg, chiar si pe vremea comunismului, solul de pe langa manastiri , era cel mai fertil, ingrasat fiind cu avortoni, ingropati de „sfintele maici”, care o frigeau cu „duhovnicii”, in primul rand si -apoi- cu padurarii locali si cu cine se putea, insa chestiile astea sunt inca tabuu in societatea romaneasca, in alte tari manastirile au una specializata in maicutze gravide…Iar daca s-au gasit materiale pornografice „in mai multe chilii”, inseamna ca sunt mai multi faptuitori, insa s-a hotarat („sa nu se faca tulburare in norod”) sa fie aruncata magareatza doar pe unul si vorba cea „Urma scapa turma”…Practic un asa „lacas de cult” ar trebui buldozerit, exact cand ” sfintii ” dorm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lucrarea „Ecce Homo” de Tiţian, expusă în premieră la Iaşi

Lucrarea „Ecce Homo” de Tiţian face parte din colecția...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...