Reprezentanți ai WizzAir, prezenți la Craiova. Ce spun despre situația zborurilor suspendate

Data:

Autoritățile județene doljene și reprezentanții Aeroportului Craiova au primit asigurări, vineri, de la conducerea WizzAir, prezentă la Craiova, că situația destinațiilor operate în Bănie este una temporară, anunță președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Reprezentanții companiei spun că zborurile care acum sunt suspendate se vor relua.

Totodată, rămân valabile și planurile de dezvoltare pe care WizzAir le are la Craiova.

„Împreună cu managerul aeroportului, Sorin Manda, am avut o întâlnire cu CEO-ul companiei aeriene, Diarmuid Ó Conghaile, în cadrul căreia am discutat despre planurile comune pe care le avem pentru următorii ani.

Citește și: Minori violaţi în chiliile de la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea. Ce pedeapsă a primit violatorul

Principalul subiect a fost acela al scăderii numărului de destinații operate de WizzAir pe aeroportul nostru, ca urmare a retragerii pentru service a uneia dintre aeronave, dar am primit asigurări ferme că situația este una temporară și că zborurile către destinațiile suspendate se vor relua.

Mai mult decât atât, s-au reconfirmat planurile de dezvoltare pe care WizzAir le are la Craiova, în contextul în care, la nivel european, compania aeriană a închis unele dintre bazele sale”, spune Cosmin Vasile, într-o postare pe Facebook.

Articolul integral în Oltenia Live!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related