Două salarii, o indemnizație și o pensie, pentru o singură persoană. De la stat

Data:

Două salarii, o indemnizație și o pensie, pentru o singură persoană. De la stat. De peste 20 de ani scenariul este același. Minele se închid una după alta, producția e ca și inexistentă, însă conducătorii mineritului cunosc împlinirea socio-financiară, scrie Gazeta de Dimineață.

Două salarii, o indemnizație și o pensie

Directorul Complexului Energetic Valea Jiului este și administratorul special al falimentarului Complex Energetic Hunedoara, dar și consilier local și pensionar din minerit. Anual, în conturile lui Cristian Roșu intră peste 250.000 lei.

Asta deși activitatea lui Roșu a fost aprig contestată de adversarii liberalilor, adică de social-democrați, care spuneau că singura lui preocupare e aceea de a-și face poze cu ministrul Energiei.

Mai mult, Cristian Roșu s-a remarcat în ultima jumătate a acestui an, cel puțin, doar prin declarații de genul „nu știu”.

Cristian Roșu a fost numit director general al Complexului Energetic Valea Jiului odată cu redenumirea Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului, în toamna anului trecut.

Citește și: Curent periculos antisemit pe rețelele românești de socializare în contextul războiului din Gaza

Ministerul Energiei, în subordinea căreia se afla societatea de închideri nu a găsit nimic greșit în faptul că Roșu era și administrator special al Complexului Energetic Hunedoara.

Societate care urma să fie dată în plată, iar activele transferate la societatea la care Roșu a fost numit director general.

Cu cât a fost remunerat Cristian Roșu anul trecut

Conform declarației de avere completată anul acesta, pentru lunile din 2022 în care a condus Complexul Energetic Valea Jiului, Cristian Roșu a primit 34.562 lei. Adică undeva la peste 8000 de lei lunar.

Din poziția de administrator special al CEH, numit de același Minister al Energiei, Cristian Roșu a fost remunerat în 2022 cu 147.168 lei. Asta înseamnă, lunar, peste 12 mii de lei.

Continuarea, în Gazeta de dimineata


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
2 COMENTARII
  1. Daca ar verifica cineva ar ramane surprins cati bugetari primesc 2, 3 salarii in fiecare luna caci muncesc in 2, 3 locuri cate 8 ore pe zi… aici e problema grava din punctul meu de vedere care nu pot intelege cum unele persoane muncesc si 24 de ore din 24 la sta si pe salarii foarte mari iar cei tineri nu au cum sa gaseasca un loc de munca, e o nesimtire si un furt in toata regula

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related