Nu răul cel mai mic, ci binele cel mai mare

Data:

Nu răul cel mai mic, ci binele cel mai mare. Astfel sunt îndemnați cetățenii să aleagă la următorul scrutin, printr-un mesaj postat de Ana Birchall pe Facebook.

„E ziua Justiției și nu avem niciun motiv de sărbătoare. V-o spun ca absolvent al Facultății de Drept, v-o spun ca avocat, v-o spun ca fost ministru al Justiției și v-o spun ca român care s-a săturat de nedreptățile despre care citesc, pe care le văd în jurul meu.

Suntem într-un loc mult mai prost decât eram în 2017 sau in 2019, în timpul asaltului asupra justiției, când am crezut că mai rău de atât nu se poate, când m-am bătut cu propriul partid din care am fost și dată afară ca să opresc Secția Specială și toată operațiunea de spălare a cadavrelor politice pusă la cale de echipa Dragnea.

Citește și: Trei femei și-au anunțat intrarea în cursa pentru Cotroceni

„Am inițiat și dat legi care permit confiscarea extinsă a averilor ilicite”

Mă doare sufletul că am ajuns aici, că, în ciuda faptului că eu, Ana Birchall, am inițiat și dat legi care permit confiscarea extinsă a averilor ilicite, nu s-a adus un leu la buget din sutele de milioane de euro pe care oameni ca Mazăre sau Voiculescu ni le datorează nouă, cetățenilor români onești, plătitori de taxe. Că nu s-a făcut dreptate.

Citește și: Șeful ANAF Giurgiu, „agățat” de DNA în dosarul firmelor cu datorii și radiate contra unor șpăgi STENOGRAME

Anul viitor vreau să sărbătorim ziua Justiției știind că din banii recuperați la buget vor fi ridicate spitale și școli, știind că bunicuța care vinde pătrunjel nu este o infractoare în timp ce ciocoii noi scapă de mâna legii indiferent de gravitatea faptei, știind că Justiția nu e pentru unii mumă și pentru unii ciumă.

Cei 35 de ani în care Justiția a fost instrument de pus cu botul pe labe adversarii politici, trebuie să se oprească aici. Ca președinte al României, mă voi asigura că statul de drept nu este strâmb.

Nu sunt optimistă ci foarte realistă. Mă bazez pe magistrați, avocați, juriști, echipa de profesioniști din cadrul Ministerului Justiției cu care am colaborat și lucrat în momentele complicate ale anilor 2017 si 2019, toți cei care, acționând cu buna credință, fidelitate față de lege, știu că primul pas spre o țară ca afară trece prin recâștigarea încrederii că în România se poate face dreptate.

Și mă bazez pe voi că, de data asta, alegeți Binele Cel Mai Mare nu Răul cel Mai mic.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / Ana Birchall)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sforării pentru prezidențiale | Revista22

Sforării pentru prezidențiale. Cu gândul la alegerile prezidențiale, Marcel...

Muppeții încearcă să repare ce au stricat oamenii

Muppeții s-au hotărât să se uite la un film....

Partidele mari au capturat mass-media prin finanțare | Revista22

Partidele mari au capturat mass-media prin finanțare. 24 de...