O familie din Canada a emigrat în Rusia ca să scape de „invazia LGBT” | Aktual24

Data:

O familie din Canada a emigrat în Rusia pentru a scăpa de ceea ce se considerau a fi o invadare a ideologiei LGBT. Arend Feenstra și soția sa, Anneesa, au descoperit că visul lor a luat o direcție greșită când conturile lor bancare au fost înghețate la sosire.

Anneesa și-a vărsat frustrarea într-un videoclip șters de pe YouTube, în timp ce Arend și-a cerut ulterior scuze și a clarificat angajamentul lor față de Rusia.

Cu toate acestea, speranțele lor de a o lua de la capăt s-au transformat rapid într-un coșmar la sosirea în Rusia, deoarece conturile lor bancare, pline cu veniturile obținute din vânzarea fermei lor rurale canadiene, au fost înghețate în mod neașteptat din cauza unei activități „suspecte”, lăsându-i blocați și neajutorați într-o țară în care nu puteau vorbi limba.

Citește și: Rareș Burlacu, președintele ARICE: Avem nevoie de o strategie pentru produsele care să fie privilegiate de statul român pentru export

O familie din Canada a emigrat în Rusia

Frustrarea Annei Anneesa a dat în clocot, ceea ce a dus la o ieșire furioasă împotriva noii lor patrii, ceea ce nu a făcut decât să le înrăutățească situația atunci când oficialii de la Kremlin s-au simțit ofensați.

Într-o înregistrare video de pe YouTube, care a fost ștearsă între timp, mama a opt copii a spus că este „foarte dezamăgită de aceasta țară în acest moment”.

Citește și: Cum vrea Ciolacu să elimine vizele SUA pentru români: pune presiune pe polițiști și magistrați să depună în masă cereri de plecare peste Ocean

Ea a adăugat: „Sunt gata să sar într-un avion și să plec de aici. Am ajuns la prima piedică în care trebuie să te angajezi logic în această țară și este foarte, foarte frustrant”.

Cu toate acestea, într-o actualizare ulterioară, Arend și-a cerut scuze, recunoscând că „gândurile lor nu sunt întotdeauna transmise corect”.

El a adăugat că fondurile lor au fost deblocate și că, în ciuda provocărilor, rămân angajați să își construiască o noua viață în Rusia „pe termen lung”.

Continuarea, în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Protest la Tesla Germania. Protestatarii au încercat să intre cu forța în fabrică

Protest la Tesla Germania. Activiștii au încercat să pătrundă...

Antrenamentul piloților ucraineni pe avioanele F-16 s-a terminat | Aktual24

Antrenamentul piloților ucraineni pe avioanele F-16 s-a terminat, aceștia...

Avertismentul serviciilor de informații europene. Care sunt planurile Rusiei | Curierul Național

Avertismentul serviciilor de informații europene. Care sunt planurile Rusiei...

„Voluntari” chinezi au interzis afișarea steagurilor „neprietenoase” în timpul vizitei lui Xi Jinping la Budapesta | Aktual24

„Voluntari” chinezi au interzis afișarea steagurilor „neprietenoase” în timpul...