Polițist condamnat după ce a amenințat cu moartea un coleg de la Rutieră | Monitorul de Botoșani

Data:

Polițist condamnat după ce și-a amenințat cu moartea un coleg de muncă de la Rutieră.

Acuzat de ultraj și refuzul de a se supune controlului alcoolscopic, Flavius M. a fost găsit vinovat și a fost condamnat în primă instanță de Judecătoria Dorohoi la o pedeapsă rezultantă de un an și două luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

În plus, el a fost obligat să-i plătească daune morale de 3.000 de lei polițistului amenințat. Sentința a fost pronunțată miercuri și nu este definitivă. În schimb, situația pare aberantă cu cât mai mult cu cât victima și autorul erau colegi în cadrul Poliției municipiului Dorohoi. Astfel, cel amenințat lucra la Biroul Rutier, iar cel condamnat la Biroul de Investigații Criminale.

Citește și: Centrala nucleară de la Cernobîl: 38 de ani de la accident și 2 ani de la deocupare

Portieră pierdută în trafic

Incidentele care au adus la acest deznodământ s-au petrecut în seara de 23 august 2019, când Flavius M., aflat în timpul liber, conducea o autoutilitară Renault pe o stradă din Dorohoi, moment în care o portieră de la mașină s-a desprins și a căzut pe trotuar. Nimeni nu a fost rănit, dar scena i-a uimit pe trecători, cu atât mai mult cu cât cel de la volan şi-a văzut de drum.

Localnicii au sunat la 112, iar cazul a fost preluat de poliţiştii de la Biroul Rutier Dorohoi. În timp ce aceștia din urmă efectuau cercetări, la locul cu pricina a revenit și agentul Flavius M., lipsa portierei de la maşină dându-l de gol.

Atunci, unul dintre agenții de la Rutieră, Adrian N., i-a cerut să sufle în etilotest şi să meargă la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă Flavius M. a refuzat controlul alcoolscopic.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: O judecătoare a amânat 44 de procese într-o zi pe „marja de apreciere recunoscută statelor”. Anchetată de Inspecția Judiciară

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean, alternativă la DN 7 Valea Oltului, va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

După asfaltarea DJ 703H, drum județean alternativă la DN...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...