Percheziții în Argeș, într-un dosar penal privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Data:

Trei arme neletale, supuse autorizării, și muniția aferentă acestora au fost confiscate de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate miercuri, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitățile Pitești și Mărăcineni, la locuințele a trei persoane, care ar fi achiziționat, prin intermediul unei platforme online, mai multe tipuri de arme neletale, supuse autorizării, pe care le dețineau, fără a avea acest drept”, explică IPJ Argeș.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă și două pistoale, de tir sportiv, calibrul 4,5 mm, supuse autorizării și aproximativ 500 de elemente de muniție aferentă.

Citește și: Atacatorul din Grădina Botanică din Craiova, elev la Colegiul Militar, a fost declarat apt la testările psihologice!

„În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Curtea de Apel Cluj a decis anularea ordinului din...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...

Asociaţia Forumul Judecătorilor din România: „Din 2022, sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil”

Asociaţia Forumul Judecătorilor din România (AFJR) atrage atenția asupra...