Recidivist depistat în timp ce încerca să vândă 456 de punguțe cu heroină

Data:

spot_img

Depistat în timp ce încerca să vândă 456 de punguțe cu heroină: Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat (recidivist), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

Avea asupra sa aproximativ 33 de grame de heroină

Bărbatul a fost prins în flagrant delict, în municipiul București, de către un echipaj de jandarmi, în timp ce ar fi deținut asupra sa, pentru comercializare, aproximativ 33 de grame de heroină (drog de mare risc), porționată și ambalată în 456 de punguțe.

La data de 19 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.  

Citește și: Scădere îngrijorătoare a numărului de turiști la Iași: cu 6.400 mai puțini vizitatori în primul trimestru față de aceeași perioadă din 2023 

Bărbatul încerca să vândă 456 de punguțe cu heroină

La data de 20 mai 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Citește și: O fostă studentă de top și reprezentantă a României la concursul de frumusețe din Mexic 2022 candidează din scaunul cu rotile

Activitățile au fost realizate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related