Reținere greșită în cazul omului de afaceri Kreiner. Adevărații criminali, de negăsit

Data:

Reținere greșită în cazul omului de afaceri Kreiner. Anchetatorii au încătușat și audiat un bărbat care nu a participat la crimă, în baza declarației unuia dintre complici, fără alte probe. Bărbatul, din Dolj, a fost eliberat.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a anunţat joi seară că a fost prins unul dintre cei trei autori ai jafului din casa omului de afaceri sibian care a fost bătut şi a decedat ulterior la spital.

„Confirmăm că a mai fost prins unul dintre autori”, a transmis procuroarea Mihaela Ruginosu, potrivit Agerpres.

Şeful IPJ Sibiu, chestorul Tiberiu Ivancea, declarase, apoi, că vor fi prinşi toţi cei trei suspecţi.

„Cu siguranţă vor fi prinşi. Dacă peste o săptămână sau peste o lună, dar cu siguranţă vor fi prinşi”, a afirmat Tiberiu Ivancea.

Citește și: VIDEO A fost prins unul dintre autorii jafului din casa lui Adrian Kreiner. Ucigașii au folosit o „legatură de tip Arbatachar” pentru a-l tortura pe omul de afaceri

Reținere greșită în cazul omului de afaceri Kreiner: până la urmă nu au fost probe

Vineri, s-a dovedit că „primul dintre criminalii reținuți” este nevinovat și nu are nici o legătură cu uciderea lui Adrian Kreiner.

Procurorii s-au bazat exclusiv pe declarațiile unor martori, când au decis reținerea. Totuși, după audieri a reieșit că bărbatul nu a avut o participație directă la jaf.

Citește și: Prima reținere în cazul omului de afaceri din Sibiu omorât în bătaie

„În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar”, arată un comunicat al anchetatorilor.

„Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, mai arată procurorii.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related