România, țara în care după ce ești bătută, iei și amendă de la Poliție

Data:

Scenele scandaloase au avut drept protagoniste, la finele săptămânii trecute, o femeie de 38 de ani, care a primit o locuință socială la un bloc rău famat din Micro 40 din Galați, și mai multe ”colocatare” despre care susține că și-au făcut un obicei de a o șicana de fiecare dată când le trece prin față. După o dispută în care prima a încasat pumni și picioare de la rivale, poliția i-a dat tot ei amendă, pe motivul că ar fi provocat scandal. 

Gabriela Chirvase are 38 de ani și este mamă a doi copii, dintre care unul, o fată de 16 ani, are autism. Este asistent personal al adolescentei și nu are posibilități materiale, motiv pentru care, în toamna anului trecut, i-a fost repartizată o locuință socială în Micro 40, la blocul I1. Din cauza stării precare a apartamentului aflat în blocul I1, femeia nu s-a putut muta până acum cu fiica sa, încercând să îl amenajeze cât de cât. Prezența ei destul de des acolo nu a trecut neobservată printre vecinele care își fac veacul mâncând semințe în fața blocului. 

Citește și Legea care pedepsește „revenge porn” a fost adoptată, după 4 ani

”Mereu când treceam pe acolo mă șicanau, mă provocau, îmi zicea tot felul de cuvinte jignitoare. La sfârșitul săptămânii trecute, mă duceam la unchiul meu, care stă la blocul I2 și care este imobilizat la pat, să îi duc de mâncare. M-au agresat iar verbal, mi-au spus tot felul de prostii și amenințări. Erau vreo patru-cinci. Le-am zis să mă lase în pace, am scos telefonul și le-am filmat, mai ales că eram și cu băiețelul de şapte ani. Nu s-au potolit, au venit la mine, m-au lovit cu o sticlă de suc și mi-au aruncat telefonul din mână. Apoi m-au lovit, m-au trântit în boscheți și au dat în mine cu ce au apucat. Am sunat la poliție, iar ele ziceau că nu le face nimic, că sun degeaba”, ne-a mărturisit Gabriela Chirvase. Continuarea, în Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...