Serghei Șoigu s-a întâlnit cu trupele rusești, în Ucraina. Zelenski intensifică pregătirile pentru un nou summit al Crimeei

Data:

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a vizitat cartierul general al grupului „Centru” al armatei rusești implicate în războiul declanșat în Ucraina, au relatat agențiile de presă rusești, citând Ministerul Apărării.

Este a doua vizită a unui înalt oficial militar rus în Ucraina, după ce șeful statului major și coordonatorul campaniei militare a Rusiei pe teritoriul ucrainean, Valeri Gerasimov, a fost prezent de asemenea în prima linie a frontului, notează Reuters.

Citește și: Statul este prezent în 219 consilii de administrație. Venitul mediu al unui membru: 10.000 de lei

În paralel, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat că intensifică pregătirile pentru un nou summit al Crimeei programat în august, în încercările de eliberare a peninsulei anexate de Rusia în 2014.

În vizita în zona frontului ucrainean, Serghei Șoigu a primit raportul unui comandant al grupului de luptă amintit și le-a mulțumit ofițerilor și trupelor pentru „desfășurarea de operațiuni cu succes” în apropiere de Lyman, a transmis Interfax, citată de Reuters.

Continuarea, în Europa Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Captură video

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related