Sindicatul polițiștilor critică intenția lui Iohannis de a fi ales șeful NATO: „Să îi fie tratată candidatura cu același dispreț”

Data:

Sindicatul polițiștilor critică intenția lui Iohannis de a fi ales șeful NATO. Europol îl acuză că a distrus sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională pe care l-a predat politicului.

„După ce a distrus sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, acceptând să fie subfinanțat și castrat de autoritate, predându-l în final la dispoziția politicului, în calitatea sa de „comandant suprem”, Klaus Iohannis a conștientizat că e mai mică distanța de la Bruxelles la pârtia de schi de la St. Moritz-Elveția sau Val Thorens-Franța, decât de la București către aceste resorturi. Distanțele pentru Africa încă le mai calculează”, arată sindicatul pe Facebook.

Citește și: Iohannis intră în competiția pentru secretar general al NATO. Susține că nu renunță la funcție

Sindicatul polițiștilor critică intenția lui Iohannis de a fi ales șeful NATO. Ipocrizia șefului statului

Sindicaliștii din Poliție mai arată că președintele și-a anunțat candidatura folosindu-se de jertfa militarilor români care participă la misiuni internaționale.

„Vrea la NATO! Își anunță intenția de a candida folosind, în mod ipocrit jertfa militarilor români care participă la misiuni internaționale, în primul rând pentru a reuși să își suplimenteze salariul din țară și a le oferi familiilor un trai decent în România.

Citește și: Iohannis poate ajunge șeful NATO. Ungaria îl susține

Cu salarii mizere, de muncitori necalificați, Iohannis și-a „prețuit” militarii și polițiștii pe care acum îi amintește ca dovadă că „România merită” să ocupe o poziție în Alianță Nord Atlantică.

Din partea noastră îi transmitem președintelui Iohannis că îi dorim să îi fie tratată candidatura de către celelalte state membre NATO cu același dispreț cu care el însuși a tratat militarii și polițiștii în cei 10 ani de mandat!

Off topic: V̶i̶n̶d̶e̶m̶/Donăm dulap”, își încheie sindicatul mesajul.

Citești și: Calculele PSD și PNL pentru Primăria București. Scorul surprinzător obținut de Ionuț Lupescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.
1 COMENTARIU
  1. Miting,dati-le in cap celor de la ministere,mapn si mai,cu omm-urile,cu caschetele,catusele si bastoanele!!!sa vada si cei care sunt in activitate acum ce ii asteapta la pensie!!!oricum ccr si csm nu o sa va dea dreptate ,ei isi dau tot lor!cum justifica faptul ca ei isi actualizeaza pensiile si militarii nu au dreptul,nu stiu!nu vedeti ca nu faceti nimic cu dreptatea de partea voastra?si se mira ca nu au oameni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce este important Parlamentul European – dezbatere la Iași cu candidații din Moldova

De ce este important Parlamentul European - dezbatere la...

Care sunt partidele politice extremiste din România | Info sud-est

Care sunt partidele politice extremiste din România. Faptele, discursul...

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Unde este minciuna

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează...