Soția unui membru CSM, delegată vicepreședinte de instanță de… CSM

Data:

Soția unui membru CSM a fost delegată pentru 6 luni ca vicepreședinte a Judecătoriei Ploiești, de către Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), pe 29 februarie, cu votul celor prezenți la ședință.

Alexandra Andreea Ene este soția lui Alin Vasile Ene, membru al Secție pentru judecători a CSM, care s-a abținut la vot.

Citește și: Raportul privind democrația în 2024: „România este clasificată ca o democrație electorală, dar se află într-un proces de autocratizare”

Soția unui membru CSM, delegată de la 1 martie

Astfel, Secția pentru judecători a CSM a stabilit delegarea judecătoarei Alexandra Ene în funcția de vicepreședinte a Judecătoriei Ploiești „începând cu data de 1 martie 2024 până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în ordinea de zi soluționată a Secției pentru judecători a CSM.

Anterior, Alexandra Andreea Ene ocupa funcția de președintă a Secției Civile a Judecătoriei Ploiești, funcție deținută tot prin delegare.

Practica delegărilor pe funcții de conducere în sistemul judiciar este una des uzitată, în detrimentul concursurilor pentru ocuparea acestor funcții de conducere.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Procurorul Onea se întoarce la DNA. Instanța supremă a...

S-a clasat dosarul judecătorului Bogdan Mateescu și al tatălui său | G4 Media

S-a clasat dosarul judecătorului Bogdan Mateescu și al tatălui...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...